Σάββατο, Νοεμβρίου 13

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και «μεταμορφώθηκε» – «Έπινα αρκετά χρόνια»

gogo-tsampa-video-screenshot

Σε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και την εμφάνισή της προχώρησε η αγαπημένη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού Γωγώ Τσαμπά, που κατάφερε να χάσει 22 κιλά και να «μεταμορφωθεί».

«Μου περίσσευαν 22 κιλά» ανέφερε η Γωγώ Τσαμπά για την τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. «Δεν είχα τι να τα κάνω, οπότε τα χάρισα κάπου αλλού» δήλωσε με χιούμορ η δημοφιλής τραγουδίστρια, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε και για τον εθισμό της στο αλκοόλ, το γιατί, αλλά και πως κατάφερε να “νικήσει” το ποτό.

«Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά» αποκάλυψε η κα. Τσαμπά, «αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα στον εαυτό μου, το έκοψα» εξήγησε η αγαπημένη τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού. «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου φαινόταν το ποτό» συνέχισε η κυρία Τσαμπά, «αλλά πείραζε εμένα».

«Το έκοψα για ‘μένα, για να νιώσω εγώ καλά!» αναφέρθηκε η δημοτική τραγουδίστρια στους λόγους που την οδήγησαν να κόψει το αλκοόλ. Σε ερώτηση της ρεπόρτερ για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και της Λίτσας Γιαγκούση, ανέφερε ότι δεν είναι σωστό να υπάρχουν κόντρες μεταξύ των ανθρώπων στον χώρο του τραγουδιού, δεδομένης και της φύσης του επαγγέλματος του τραγουδιστή.

«Είναι το επάγγελμά μας τέτοιο, που το σωστό είναι να μην έχουμε κόντρες. Γιατί μόνοι μας θα μπούμε στην κόντρα και μόνοι μας θα τα ξαναβρούμε» εξήγησε η τραγουδίστρια. «Άρα, να μην δίνουμε τροφή να μας συζητάνε» συμβούλεψε η Γωγώ Τσαμπά.

«Έχει τύχη με άνθρωπο να μην έχω ξαναδουλέψω, αλλά συναντηθήκαμε. Δεν μπορούσα να φύγω. Θα τσακιστώ λοιπόν, όπως ακριβώς το λέω, και θα πάω να κάνω τη δουλειά μου» είπε, χαρακτηριστικά. Τέλος, η Γωγώ Τσαμπά ευχήθηκε «Καλό Παράδεισο» και έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή Χρήστου Κυριαζή.

Δείτε το βίντεο:

makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .