Σάββατο, Νοεμβρίου 13

Πήρε φόρα η Ακρίτα – “Έκραξε” όσους την… έπεσαν στην Παλιοσπύρου για την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας

ioanna-paliospirou-zapio-evdomada-modas.JPG-Small

Δεν σταματάει να “κράζει” η γριά Ακρίτα, όποιον πάει αντίθετα στα δικά της πιστεύω και στις απόψεις της. Η Έλενα Ακρίτα χρησιμοποιεί τα Μέσα για να τα “χώνει” σε ότι εκείνη δεν αρέσκεται.

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας, άνοιξε το στόμα της και είπε ουκ ολίγα για τον κόσμο. Ίσως ακόμα και γι’ αυτούς που την ακολουθούν, την ακούν και της δίνουν χώρο…

“Με αφορμή τον κορονοϊό βγήκε προς τα έξω το πόσο διαλυμένος είναι ο κοινωνικός ιστός μέσα στον οποίο ζούμε. Όχι ότι δεν ήταν πριν αλλά τώρα, η μπόχα που έχουν στην ψυχή τους ορισμένοι άνθρωποι αναδύεται πολύ πιο εύκολα από ότι παλιά που την πασαλείφαν με πατσουλιά και αρώματα και κάπως το έκρυβαν. Τώρα, όλη αυτή η σκατοψυχιά που υπάρχει γύρω μας, τη βλέπεις και δεν κρατά ούτε τα προσχήματα”, σχολιάζει η Έλενα Ακρίτα στο τέταρτο Podcast της και φέρνει ως παράδειγμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας.

“Είναι κολλητική η σκατοψυχιά σαν την Covid. Μην το κάνετε. Να μείνετε μακριά, να μείνετε με αυτούς που αγαπάτε και με αυτούς που γουσάτετε. Τσακωνόμαστε συνέχεια, μας έχει διαλύσει σαν ανθρώπους, πιστεύω μας έχει βγάλει τον χειρότερο εαυτό μας και βρισκόμαστε σε έναν φαύλο κύκλο που όλοι είναι θυμωμένοι με όλους, όλοι τα βάζουν με όλους και όλοι ξεσπούν σε όλους”, προσθέτει και σημειώνει:

“Το έζησα τελευταία φορά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, το υπέροχο αυτό κορίτσι που έπεσε θύμα της βιτριολίστριας, που την αγαπώ και την εκτιμώ ιδιαίτερα χωρίς να τη γνωρίζω, όχι γιατί βίωσε μια τραγωδία αλλά κυρίως για τον τρόπο που διαχειρίστηκε αυτή την τραγωδία. Δεν υπάρχει πιο γενναίο κορίτσι, με ψηλά το κεφάλι, που έχει υποφέρει πολλά και όμως δεν τα βάζει κάτω. Ένα βράδυ η Ιωάννα, πρώτη φορά ύστερα από τόσο καιρό που ζει μέσα σε ένα νοσοκομείο και μπαινοβγαίνει από εντατική σε εντατική και από χειρουργείο σε χειρουργείο, έβαλε ένα πανέμορφο μαύρο φόρεμα και πήγε στην Εβδομάδα Μόδας. Ξέρετε τι κακία εισέπραξα που το έγραψα αυτό στο Instagram; Μπορείτε να φανταστείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που για αυτή την υπέροχη κοπέλα, που για μένα είναι η Γυναίκα της Χρονιάς για το θάρρος, το τσαγανό, το κουράγιο, την αξιοπρέπειά της και το μεγαλείο της ψυχής της, είπαν ‘ε καλά πια, μην την θεοποιείται κιόλας κυρία Ακρίτα, τι ήταν; ή ‘Πήγε και στην Εβδομάδα Μόδας; Θα γίνει μαϊντανός!”.

Ξεσπώντας η Έλενα Ακρίτα, είπε χαρακτηριστικά: “Δεν ντρέπεστε καθόλου εσείς που τα λέτε αυτά; Τι άνθρωποι είστε εσείς; Τι ρυπαρά σκουλήκια, τι σιχαμένα πλάσματα είστε εσείς; Τι είστε; Περπατάτε; Υπάρχετε; Αναπνέετε μέσα από τη δική μας την απελπισία; Παίρνετε την ανάσα μας και την κάνετε δική σας; Έρπουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν περπατάνε. Έρπουν μέσα στη βία, στη σκληρότητα, στην κακοποίηση, στο μίσος, ζουν ανάμεσά μας, σκατόψυχοι. Είναι δίπλα σου. Είναι οι άνθρωποι που μονίμως κουνάνε το δάχτυλο. Έχουν άποψη για τα πάντα, οι ίδιοι δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για κανέναν, μία καλή πράξη στη ζωή τους, δεν έχουν κάνει τίποτα, δεν βοηθάνε κανέναν. Είναι οι ‘κοίτα τη δουλειά σου’, οι ‘μην ανακατεύεσαι’, οι ‘άσε άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα’, αυτοί που φαντασιώνονται φρικτές τιμωρίες για παραβατικούς ανθρώπους […] Πώς ζείτε έτσι; Σας παρακαλώ, μακριά από αυτούς τους ανθρώπους”.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .