Σάββατο, Νοεμβρίου 20

ΒΟΛΟΣ… ΣΟΚ!! ΟΚΤΩ ΘΑΝΑΤΟΙ από ΚΟΡΩΝΟΪΟ στο «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ!

Τραγική είναι η εξέλιξη με τους θανάτους λόγω κορωνοϊού στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα από χθες, έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά οκτώ νοσηλευόμενοι.

Πιο συγκεκριμένα, στη Β΄ κλινική covid κατέληξαν δύο γυναίκες ηλικίας 65 και 75 ετών, και δυο άνδρες ηλικίας 91 και 73 ετών, εκ των οποίων οι τρεις ήταν εμβολιασμένοι αλλά είχαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα.

Στη Γ΄ κλινική πέθανε μια γυναίκα 86 ετών και στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης ένας άνδρας 59 ετών, ενώ στη ΜΕΘ covid κατέληξε μια γυναίκα 68 ετών.

Σήμερα τα ξημερώματα, άφησε την τελευταία της πνοή στην Α΄ κλινική, μια ηλικιωμένη γυναίκα 89 ετών που ήταν ανεμβολίαστη.

 https://voliotaki.gr/wordpress/2021/11/%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%83-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%89-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%ce%bf-%cf%83.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .