Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας δείχνει τα σημάδια από το βιτριόλι και τα καμμένα ρούχα από τη μοιραία επίθεση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας δείχνει τα σημάδια από το βιτριόλι και τα καμμένα ρούχα από τη μοιραία επίθεση

Καλεσμένη στην εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι» ήταν το Σάββατο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που συγκλόνισε το πανελλήνιο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020,.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκίνησε τη Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σηκώθηκα ένα πρωί έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω μάλλον ήμουν σε καλή διάθεση και τράβηξα μια

φωτογραφία μου στο φως της μέρας, χωρίς τη μάσκα. Την έστειλα στην γιατρό και της είπα πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο την ευχαριστώ. Μου απάντησε πολύ γλυκά, συγκινήθηκε και μου είπε ότι θα νιώσω ακόμη πιο όμορφη…».

Μια μέρα πριν τη συνέντευξη, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπου η 36χρονη γυναίκα έδειξε στη Σίσσυ Χρηστίδου για πρώτη φορά τις ουλές και τα σημάδια από την επίθεση με βιτριόλι, συγκλονίζοντας την παρουσιάστρια. 

Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε και τα καταστραμμένα ρούχα από την μοιραία εκείνη μέρα…

«Βγάζω τη μάσκα για να φάω και να κάνω μπάνιο. Την φοράω όλη την μέρα και για τον ύπνο. Στον ύπνο φοράω μόνο την υφασμάτινη, για να μπορώ να κοιμάμαι. Έχω ουλές στο πρόσωπο, στον λαιμό μου και στα χέρια. Στο μάτι μου κάνω ειδική περιποίηση γιατί κινδύνεψε. Οι συνήθειες μου έχουν αλλάξει στο 100%, έχουν προσαρμοστεί στα τραύματά μου» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

 https://www.govastileto.gr/lifestyle/ioana-paliospirou-simadia-vitrioli-kamena-rouxa/