Ατύχημα στον ηλεκτρικό με 3 τραυματίες - Συγκρούστηκαν βαγόνια στον Άγιο Νικόλαο

Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου διεξάγονται στα τμήματα Πειραιάς-Ομόνοια και Άνω Πατήσια - Κηφισιά. Τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα αναμένεται τα δρομολόγια να διεξάγονται ανά τμήματα.

Τρεις εργάτες, δυο Αυστριακοί και ένας Έλληνας τραυματίστηκαν τα ξημερώματα στον ΗΣΑΠ, ο ένας εκ των οποίων πιο σοβαρά, λόγω ατυχήματος ενώ πραγματοποιούνταν εργασίες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο διευθύνων της ΣΤΑΣΥ Νίκος Χαιρέτας ανέφερε ότι το συμβάν σημειώθηκε όταν ο μηχανοδηγός βαγονιού καθαρισμού σιδηροτροχιών, συνειδητοποίησε στο ύψος του Άγιου Νικόλαου ότι δεν πιάνουν τα φρένα του μηχανήματος και αυτό αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα.

Τότε οι εργαζόμενοι πήδηξαν από το μηχάνημα , ενώ παράλληλα υπάλληλοι του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου έβαλαν στις γραμμές βαγόνι του ηλεκτρικού για να προκληθεί σύγκρουση και να ανακοπεί η  πορεία του μηχανήματος.

Τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου διεξάγονται στα τμήματα Πειραιάς-Ομόνοια και Άνω Πατήσια - Κηφισιά. Τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα αναμένεται τα δρομολόγια θα διεξάγονται ανά τμήματα.  

Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/atyxima-ston-ilektriko-me-3-traymaties-sygkroustikan-vagonia-ston-agio-nikolao
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram