Τρίτη, Νοεμβρίου 16

Τραγικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ - ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 1

Τραγικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Βίντεο - φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο ύψος του σταθμού Άγιος Νικόλαος, μεταξύ ειδικής μηχανής λείανσης και επιβατικού συρμού (χωρίς επιβάτες). Τρεις εργάτες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας κατέληξε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη γραμμή 1 στις 04:05 όταν η ειδική μηχανή λείανσης που είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα προτού τελικά συγκρουστεί με άλλο τρένο, στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου, το οποίο είχε τοποθετήσει εκεί η αρμόδια υπηρεσία της ΣΤΑΣΥ, προκειμένου να σταματήσει την πορεία της. Οι εργάτες πριν τη σύγκρουση αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές.

Η κυκλοφορία των συρμών γίνεται τοπικά μεταξύ Ομόνοια και Πειραιά και Άνω Πατήσια - Κηφισιά. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .