Αποκαλυπτικό «ατύχημα» στο Bachelor: Φόρεσε το πιο κοντό σορτσάκι και… [ΦΩΤΟ]

bachelor_akatallilo

Η κοπέλα φόρεσε κάτι άκρως αποκαλυπτικό, που τόνιζε το… δυνατό της σημείο και ο σκηνοθέτης δεν γινόταν να χάσει το πλάνο!
Ο Αλέξη Παππάς αποδεικνύεται… σκληρός παίκτης και μεγάλες αντοχές, καθώς ακόμα δεν έχει καταφέρει καμία από τις κοπέλες του «The Bachelor» να του «κλέψει την καρδιά».

Τα κορίτσια προσπαθούν πολύ είναι αλήθεια. Κάνουν ό,τι τους ζητήσει, από ραντεβού στα βουνά και στη θάλασσα, μέχρι αθλήματα και τυφλή οδήγηση. Τα πάντα για ένα φιλί!

θέλουν να πείσουν τον «Bachelor» πως αξίζουν να βρίσκονται δίπλα του και δεν διστάζουν να δείξουν πιο πολλά ακόμα και από αυτά που πρέπει.

Όπως στο χθεσινό επεισόδιο, που η Φένια εμφανίστηκε με ένα σούπερ κοντό και αποκαλυπτικό σορτσάκι, που δεν έκρυβε και πολλά!

fd8dvtpxma40iro

 

Ιδού:

 

Όπως στο χθεσινό επεισόδιο, που η Φένια εμφανίστηκε με ένα σούπερ κοντό και αποκαλυπτικό σορτσάκι, που δεν έκρυβε και πολλά!

Ιδού:

Εκτός ορίων παίκτρια του "The Bachelor": Εμφανίστηκε στον Αλέξη Παππά χωρίς… εσώρoυχο (ΦΩΤΟ) 

 

"Φωτιά" έχει πάρει το ριάλιτι του Alpha στα τελευταία επεισόδια και η αλήθεια είναι πως οι κοπέλες δίνουν μεγάλη... μάχη για να κερδίσουν τον Αλέξη Παππά!

Τα κορίτσια θέλουν να πείσουν τον «Bachelor» πως αξίζουν να βρίσκονται δίπλα του και δεν διστάζουν να δείξουν πιο πολλά ακόμα και από αυτά που πρέπει.

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει και η Αθηνά από τη Νέα Υόρκη, η οποία τόλμησε να εμφανιστεί δίχως να φορά κάτι πολύ βασικό. Κάτι άκρως απαραίτητο, η απουσία του οποίου προκάλεσε ποικίλλα σχόλια.

Η ίδια, εμφανίστηκε στην Τελετή των Ρόδω χωρίς… εσώρ0υχο, αφήνοντας άφωνο τον Αλέξη Παππά αλλά και όλους εμάς.

Δείτε την εικόνα και βίντεο:

 ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ