Τετάρτη, Νοεμβρίου 17

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Βίκτωρ Νιούμαν από τα «Ατίθασα Νιάτα»

Επειδή με τα 90s μας πιάνει μια μεγάλη νοσταλγία, ψάξαμε να βρούμε πού βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός Eric Braeden και κυρίως πώς είναι.


Ακόμα και αν κάποιος δεν έβλεπε Ατίθασα Νιάτα στα 90s, ήξερε τον Βίκτωρ Νιούμαν. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, με τη βαθιά φωνή και το χαρακτηριστικό μουστάκι, ήταν μία iconic φιγούρα εκείνης της δεκαετίας και μάλιστα είχε μεγάλη πέραση σε γυναίκες διαφόρων ηλικιών. Κι επειδή με τα 90s μας πιάνει μια μεγάλη νοσταλγία, ψάξαμε να βρούμε πού βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός Eric Braeden και κυρίως πώς είναι.

Ο Braeden γεννήθηκε ως Hans-Jörg Gudegast στο Bredenbek της Γερμανίας, όπου ο πατέρας του ήταν δήμαρχος. Το 1959 μετανάστευσε στις ΗΠΑ για να σπουδάσει και από τη δεκαετία του 1960 άρχισε να εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Το 1980 του έγινε η πρόταση που θα του άλλαζε τη ζωή: να υποδυθεί τον Βίκτωρ Νιούμαν στα Ατίθασα Νιάτα. Αρχικά είχε συμβόλαιο για λίγες εβδομάδες, αλλά ο ρόλος του έγινε τόσο δημοφιλής που έμεινε για τα καλά! Ο συγκεκριμένος ρόλος του χάρισε βραβείο Emmy το 1998, ενώ πολλοί τον θυμούνται και από την ταινία Τιτανικός. Με τη σύζυγό του Dale Russell έχουν έναν γιο τον Christian. Ο ίδιος συνεχίζει να παίζει στα Ατίθασα Νιάτα στο CBS ενώ όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι πολύ ενεργός και στα social media. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ήλιος: Κανείς δεν περιμένει την αποκάλυψη που θα ανατρέψει τα πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .