Δευτέρα, Νοεμβρίου 15

«Λύγισε» η Ρούλα Βροχοπούλου – «Ο γιος μου έφυγε, ντρέπεται για την μάνα του»

vroxopoulou1411-682x384

Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ για εμένα

Την Ρούλα Βροχοπούλου συνάντησε η Πένυ Καβέτσου για το Open Weekend και αποχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Από το πως βλέπει σήμερα τα reality μέχρι και την υπερέκθεση που είχε για ένα διάστημα και τις σχέσεις της με τον γιο της.

 «Ήταν λάθος μου με τον Φραν, είχα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ τον αγάπησα σαν Θεό μου και δεν με αγάπησε Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά. Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να ξεχνούσα το παρελθόν μου.

 

Ο τρίτος γάμος κι όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις και να βγαίνω να κλαίω. Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ για εμένα. Είναι μακριά γιατί ντρέπεται για την μάνα του. Δυστυχώς σκέφτηκα τον εαυτό μου και πως θα περάσω εγώ καλά και θα γυρνώ με τον Φραν. Αφού είχα παιδί, δεν έπρεπε να τα κάνω. Υπήρξα κακή μητέρα. Δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει» είπε με δάκρυα στα μάτια η Ρούλα Βροχοπούλου.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .