Δευτέρα, Νοεμβρίου 15

Τρόμος για τους οδηγούς λεωφορείων – Τους λήστεψαν υπό την απειλή όπλου

οασα λεωφορεια

Τον απόλυτο τρόμο ζουν οι οδηγοί λεωφορείων, οι οποίοι δέχονται επιθέσεις και κλοπές υπό την απειλή όπλου.

Την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει δύο επιθέσεις εναντίον σε οδηγούς και υπό απειλή όπλου τους λήστεψαν και πήραν το κινητό και ό,τι είχαν πάνω τους.
Για τις επιθέσεις μίλησε στο MEGA, ο κ. Φώτης Νικολακόπουλος, εκπρόσωπος οδηγών ΟΑΣΑ.

«Το πρώτο περιστατικό έγινε στις 4 του μήνα στην αφετηρία της γραμμής 214. Κάποιος με ένα όπλο πλησίασε τον συνάδελφο που δούλευε και τον λήστεψε. Στις 10 του μήνα, σε αυτή την αφετηρία, πάλι κάποιος με όπλο πλησίασε τον οδηγό και του αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Παλαιότερα είχαμε προπηλακισμούς και επιθέσεις, αλλά ποτέ δεν είχαμε κλοπή υπό απειλή όπλου», δήλωσε.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%bb%ce%b5%cf%89%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%89%ce%bd/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .