Χαμός στο πλατό! «Πλακώθηκαν» στον αέρα Καινούργιου και Πετράκος – Ένταση και διαφωνίες

ΤΟΥ ΤΑ 'ΠΕ .Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ....
img_4387

Μια έντονη αντιπαράθεση είχαν σήμερα ο Γρηγόρης Πετράκος και η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
Ο λόγος ήταν η συζήτηση για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό, με τον εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι να αναφέρεται σε επίσημο αφήγημα και την παρουσιάστρια να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

«Η πλειοψηφία των επιστημόνων πιστεύει αυτό που λέω εγώ. Η ηγεσία των επιστημόνων που είναι κυβερνητικά και φαρμακευτικά καθοδηγούμενη λέει το επίσημο αφήγημα», είπε αρχικά

ο τραγουδιστής κάτι που προκάλεσε την απορία της παρουσιάστριας.

«Δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος λειτουργεί με πυραμιδικό σύστημα και έχει κεντρικές εξουσίες; Αυτό δεν είναι συνωμοσιολογία. Ακόμα και στις ταινίες του Χόλιγουντ θα δεις ότι έρχονται κεντρικές εντολές. Δεν ξέρεις ότι ο κόσμος κυβερνάται από τις τράπεζες;» συνέχισε ο Γ.Πετράκος.
«Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές του επίσημου αφηγήματος, το οποίο προέρχεται από οικονομικά συμφέροντα», πρόσθεσε ο Γ.Πετράκος με την παρουσιάστρια να παρεμβαίνει και να υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει κυβερνητικό αφήγημα, είναι παγκόσμια πανδημία».

Ο Γ.Πετράκος απάντησε τονίζοντας ότι «υπάρχει παγκόσμιο αφήγημα. Έγινε η μάστιγα της εποχής μας από την τραγική αντιμετώπιση. Η χώρα μας έχει τόσα θύματα από τα μέτρα τα οποία εισηγήθηκε η επιτροπή των απαράδεκτων επιστημόνων που πρέπει να αλλάξει αύριο. Να έρθουν σοβαροί επιστήμονες γιατί αυτοί που έχουμε δεν είναι ούτε καν στο αντικείμενο, βγαίνουν κάτι πλαστικοί χειρούργοι. Η αντιμετώπιση μας έφερε στα 16.000 θύματα, η Σουηδία εδώ και μήνες έχει μηδέν νεκρούς».
Η Κ.Καινούργιου στη συνέχεια επικαλέστηκε τις εικόνες με τα φέρετρα, με τον Γ.Πετράκο να της λέει «αυτά είναι ψέματα».

«Έχουμε φτάσει σε μια κοινωνία στην οποία δείχνουμε κάρτες για να πιούμε καφέ. Δεν είναι συνωμοσία, συμβαίνει τώρα», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Πετράκος.

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a7%ce%b1%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%cf%8c-%ce%a0%ce%bb%ce%b1%ce%ba%cf%8e%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%ad%cf%81/