Τρίτη, Νοεμβρίου 2

Καταρρέει το ΕΣΥ-Φέρνουν τροπολογία για να “σέρνουν” γιατρούς σε κενά άλλων νοσοκομείων

nosok_1

Κατατέθηκε η τροπολογία του υπουργείου Υγείας με την οποία αυξάνονται οι ειδικότητες γιατρών ΕΣΥ που δύνανται -με πρόσθετη αποζημίωση- να μετακινούνται σε άλλα νοσοκομεία του ΕΣΥ για την κάλυψη εφημεριών, λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών. Η μετακίνηση και οι αποζημιώσεις θα αφορούν στους ιατρούς κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας, όχι μόνο αναισθησιολογίας, αλλά και παθολογίας και πνευμονολογίας-φυματιολογίας.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την εκπαίδευση και εξέταση των υποψήφιων οδηγών, το οποίο εισάγεται, προς συζήτηση και ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής, την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021.

Μιλάμε για οργάνωση όχι αστεία.

Την ίδια ώρα που όλα είναι στο κόκκινο και χιλιάδες υγειονομικοί είναι εκτός γιατί…έτσι.

Εφόσον και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας παραδέχτηκε ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, αρνούμενος έτσι το αφήγημα Μητσοτάκη περί του αντιθέτου.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%95%ce%a3%ce%a5-%ce%a6%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1-%ce%b3/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .