Τρίτη, Νοεμβρίου 2

Έλενα Ακρίτα για Τάσο Ξιαρχό: «Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια, να τον ξεφτιλίσει όπου μιλάνε ελληνικά»

 Έλενα Ακρίτα για Τάσο Ξιαρχό: «Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια, να τον ξεφτιλίσει όπου μιλάνε ελληνικά»

Ο Τάσος Ξιαρχό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, ύστερα από ένα βίντεο που ανήρτησε και στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε δημόσια bullying και body shaming σε μια άγνωστη κοπέλα.

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι πήγε στο μπάνιο του μαγαζιού, γιατί η κοπέλα την οποία τραβούσε βίντεο, αντιλήφθηκε πως την κορόιδευε και έφυγε από το εστιατόριο.

Θέση θέλησε να πάρει και η Έλενα Ακρίτα, η οποία έκανε στο προφίλ της στο Facebook την παρακάτω ανάρτηση:

«Ένας διάσημος χορευτής σελεμπριτι έβγαλε βίντεο μια άγνωστη του κοπέλα, που έτρωγε σε ένα μαγαζί για να την κοροϊδέψει για τα κιλά της και έκανε ζουμ στην κοιλιά της, λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοράει μπλούζα με οριζόντια ρίγα γιατί φαίνεται ακόμα πιο χοντρή.

Η κοπέλα το έμαθε, του έστειλε μήνυμα να το κατεβάσει κι αυτός τη μπλόκαρε. Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια, να τον ξεφτιλίσει όπου μιλάνε ελληνικά και να την πληρώνει. Και τα λεφτά να τα κάνει μπλούζες με ρίγες οριζόντιες, λεπτές, χοντρές, κάθετες, πλαγιές και ότι άλλο γουστάρει να φορέσει».

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .