Κυριακή, Νοεμβρίου 28

Αυτή είναι η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του «Μωυσή»

 Από την κυβέρνηση του – “καλά έκανα και έκλεισα τα νοσοκομεία” – Γεωργιάδης, από την κυβέρνηση του – η ενίσχυση του ΕΣΥ είναι “πολυτέλεια” – Σκέρτσου, από την κυβέρνηση της – αυξάνουμε τον αριθμό των μαθητών στις τάξεις – Κεραμέως.

Από το facebook του Νίκου Μπογιόπουλου Στοιχεία θανάτων από COVID-19 σε εβδομαδιαία βάση (19-26/11): – Η Ελλάδα στην 7η χειρότερη θέση στην ΕΕ των 27 σε απόλυτο αριθμό νεκρών. 
– Διπλάσιο αριθμό νεκρών από την αντίστοιχου πληθυσμιακού μεγέθους Αυστρία και από την διπλάσιου πληθυσμού Ολλανδία. 
– Υπερδιπλάσιο αριθμό θυμάτων από το (είμαστε 12 φορές καλύτερα – κατά Γεωργιάδη) Βέλγιο 
– 35% περισσότερα θύματα από την 6πλάσια σε πληθυσμό Ιταλία, 40% περισσότερα θύματα από την 7πλάσια σε πληθυσμό Γαλλία, 320% περισσότερα θύματα από την 5πλάσια σε πληθυσμό Ισπανία, 557% περισσότερα θύματα από την αντίστοιχη σε πληθυσμό Πορτογαλία. 
– Θνησιμότητα κατ’ αναλογία πληθυσμού μεγαλύτερη ακόμα και από την 1η στον Πίνακα (και κατά 4 φορές μεγαλύτερη σε πληθυσμό) Πολωνία. 
– Θνησιμότητα κατ’ αναλογία πληθυσμού υπερδιπλάσια και από την 2η στον Πίνακα (και κατά 8 φορές μεγαλύτερη σε πληθυσμό) Γερμανία. *** Αυτή είναι η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του “Μωυσή”, από την κυβέρνηση του – “καλά έκανα και έκλεισα τα νοσοκομεία” – Γεωργιάδη, από την κυβέρνηση του – η ενίσχυση του ΕΣΥ είναι “πολυτέλεια” – Σκέρτσου, από την κυβέρνηση της – αυξάνουμε τον αριθμό των μαθητών στις τάξεις – Κεραμέως.
https://www.imerodromos.gr/
 
 

Στοιχεία θανάτων από COVID-19 σε εβδομαδιαία βάση (19-26/11)
- Η Ελλάδα στην 7η χειρότερη θέση στην ΕΕ των 27 σε απόλυτο αριθμό νεκρών.
- Διπλάσιο αριθμό νεκρών από την αντίστοιχου πληθυσμιακού μεγέθους Αυστρία και από την διπλάσιου πληθυσμού Ολλανδία.
- Υπερδιπλάσιο αριθμό θυμάτων από το (είμαστε 12 φορές καλύτερα - κατά Γεωργιάδη) Βέλγιο
- 35% περισσότερα θύματα από την 6πλάσια σε πληθυσμό Ιταλία, 40% περισσότερα θύματα από την 7πλάσια σε πληθυσμό Γαλλία, 320% περισσότερα θ...

Δείτε περισσότερα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .