Δευτέρα, Νοεμβρίου 1

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ...


Στο στόχαστρο η Ορθοδοξία;;;

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ιερέα που ...αντέδρασε κατά των αστυνομικών στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, λέγοντάς τους :

«Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα τόση αστυνομία» είχε διαμαρτυρηθεί...

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η στάση του ιερέα του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου, ανήμερα του εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Ο ιερέας αντέδρασε απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας: 

«Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα τόση αστυνομία. 

Σας αρέσει αυτή η εικόνα στην Ελλάδα;» είπε και διαμαρτυρήθηκε για την ισχυρή αστυνομική παρουσία η οποία έλεγχε αν τηρούνται τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. 

Μάλιστα, σύμφωνα με …δημοσιεύματα, ο ιερέας επέτρεψε σε πιστούς να μπουν στην εκκλησία χωρίς μάσκα.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί, εάν τελέστηκε το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή. 

Η έρευνα ανατέθηκε στην αστυνομία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ένα 24ωρο αργότερα, γίνεται λόγος για «ατυχές συμβάν», που προέκυψε εξαιτίας μιας «στιγμιαίας και μεμονωμένης παρανόησης μεταξύ των εμπλεκομένων προσώπων». 

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το γεγονός «έλαβε διαστάσεις και μεγαλοποιήθηκε ως μη όφειλε», ενώ τονίζεται ότι γενικά η συνεργασία των υπευθύνων του Ναού και των εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης.

ΠΗΓΗ

Στο ολιγόλεπτο ΒΙΝΤΕΟ βλέπουμε να φρουρούν τον Ιερό Ναό, ΣΙΓΟΥΡΑ 2 αστυνομικοί...

Είχε άδικο ο ιερέας;;;

Ήρεμα διερωτώμαστε ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" απο τον ΚΑΙΣΑΡΑ;;;

ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .