Δευτέρα, Νοεμβρίου 1

Τάσος Ξιαρχό: Η Δανάη Μπάρκα σχολιάζει όσα είπε φορώντας ριγέ μπλουζάκι

Όλοι ήμαστε το ίδιο σημαντικοί»
Τάσος Ξιαρχό: Η Δανάη Μπάρκα σχολιάζει όσα είπε φορώντας ριγέ μπλουζάκι

Με τον δικό της τρόπο, επιλέγοντας να φορέσει ριγέ μπλούζα, σχολίασε στο ξεκίνημα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη!» η Δανάη Μπάρκα τα όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό. Υπενθυμίζουμε ότι ο Τάσος Ξιαρχό, με ένα βίντεό του, σχολίασε αρνητικά μια άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα που φοράει, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

«Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το Σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Όλοι ήμαστε το ίδιο σημαντικοί»

 

«Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα» ανέφερε.

«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ότι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν κάποια στιγμή αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάποιον άλλον, να τον προστατεύετε γιατί στη θέση ενός κοριτσιού που υπέστη μπούλινγκ μπορεί να βρεθούμε εμείς αύριο. Ότι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/7961227/tasos-xiarcho-i-danai-barka-scholiazei-osa-eipe-forontas-rige-blouzaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .