Πέμπτη, Νοεμβρίου 4

Ο καιρός σήμερα

 


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και νότια τις πρωινές ώρες, αυξημένα ποσοστά υγρασία και τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά, ασθενείς άνεμοι στο Αιγαίο και τοπικά ισχυροί νοτιάδες στο Ιόνιο, θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά:

Για την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια, αυξημένα ποσοστά υγρασίας και τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς), 9 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 21 βαθμούς), 12 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 29 βαθμούς στην Κρήτη, 13 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες από τις βραδινές έως τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .