Πέμπτη, Νοεμβρίου 4

Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ: Ένα εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο για όλους!

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή αναδιοργάνωσης και τρεξίματος! Νέα ξεκινήματα, πιο γρήγοροι ρυθμοί, καινούρια σχέδια. Ένας αγώνας δρόμου. Το βράδυ που γυρνάμε στο σπίτι κουρασμένοι αποζήτούμε στιγμές χαλάρωσης. Με διάφορους τρόπους. Και τι πιο χαλαρωτικό από ένα εύκολο, γρήγορο, κλασικό πλέον σνακ. Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ , με μήνυμα Φτιάξε Χρόνο για Σένα προτείνει την

κλασική κρέμα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, που κυκλοφορεί σε διάφορες γεύσεις.

Το μήνυμα της ΓΙΩΤΗΣ είναι Φτιάξε Χρόνο για σένα. Σε λίγα λεπτά έχετε έτοιμο ένα κρεμώδες λαχταριστό σνακ που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Μπορείτε να το απολαύσετε χαλαρώνοντας στον καναπέ με τα παιδιά σας, στο τέλος μιας κουραστικής μέρας! Φυσικά το κρεμώδες αυτό «διάλειμμα» μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και για πρωινό ή για ένα απογευματινό σνακ, για να μας δώσει ενέργεια να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες της υπόλοιπης μέρας!

Βρείτε περισσότερες ιδέες για το πώς να φτιάξετε χρόνο για σας με Άνθος Αραβοσίτου στο ftiaksexronogiasena.gr.


 Protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .