Τετάρτη, Νοεμβρίου 10

Γιώργος Θεοφάνους: Είναι επιστήμονας ο Γρηγόρης Πετράκος;

«Δικαιούται να έχει την άποψή του, αλλά έχει και ευθύνη απέναντι στους γύρω» υπογράμμισε ο μουσικός
Γιώργος Θεοφάνους: Είναι επιστήμονας ο Γρηγόρης Πετράκος;

Τις σκέψεις και τις απόψεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο Γρηγόρης Πετράκος σχετικά με τον κορονοϊό, σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας (08/11).

«Ο Γρηγόρης είναι καλό παιδί και πολύ καλός τραγουδιστής. Όλοι έχουμε τις αμφιβολίες μας για τον εμβολιασμό, αλλά πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες. Εγώ κι εσύ θα αποφασίσουμε; Το καλοκαίρι πήγα στην Αστυπάλαια. Μια μέρα πήρα ένα ταξί να πάω να βρω τα παιδιά μου στην

παραλία. Και η οδηγός του ταξί ήθελε να με ρωτήσει κάτι», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους συμπλήρωσε στην συνέχεια πως: «Νόμιζα ότι θα με ρωτούσε για τον Πλούταρχο, για τη Βανδή, συνήθως τέτοια πράγματα με ρωτάνε. Και μου λέει “πιο ιικό φορτίο πρέπει να έχει ο πελάτης για να τον βάλω στο ταξί;”. Και της είπα “κυρία μου, είσαι ταξιτζού και είμαι μουσικός, εμείς οι δύο θα συζητήσουμε το ιικό φορτίο που θα μπει στο ταξί;”. Είναι αλλουνού η δουλειά».

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνος αναρωτήθηκε: «Είναι επιστήμονας ο Γρηγόρης; Εγώ έχω εμπιστευτεί τον παιδίατρο των παιδιών μου σε όλα κι έλεγα ότι έχω τον τάδε καθηγητή από το Χάρβαρντ. Τώρα δεν θα τον εμπιστευτώ; Δικαιούται ο Γρηγόρης να έχει την άποψή του, αλλά έχει και ευθύνη απέναντι στους γύρω. Κάποια στιγμή θα πρέπει να είμαστε λίγο σοβαροί».

«Μου θυμίζει όλο αυτό το 2015 με το ναι και το όχι, που ξαφνικά γίναμε όλοι γνώστες του τι θα γίνει με τη δραχμή και τι θα γίνει με το ευρώ. Χρόνια πριν όλοι ξέραμε για το χρηματιστήριο. Γιατί κάνουμε ότι τα ξέρουμε όλα; Για μουσική ρώτα με. Αλλά για κάτι άλλο δεν ξέρω, πήγαινε στον ειδικό», πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/7985396/giorgos-theofanous-einai-epistimonas-o-grigoris-petrakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .