Αγγελική Ηλιάδη: «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ»

462090-780x405

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη» η Αγγελική Ηλιάδη, με αφορμή και τις φήμες ότι θα είναι στη «Φάρμα».
«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αν θα με δείτε στη φετινή “Φάρμα”. Πέρυσι είχα πρόταση αλλά δεν προχώρησε από τη δική μου πλευρά. Δεν έχω και δεν είχα πρόταση από το Survivor αλλά και να υπήρχε δεν θα πήγαινα, είναι πάρα πολύ μακριά για να αφήσω τα παιδιά μου» είπε στη σχετική ερώτηση.


Η σεξουαλική παρενόχληση στα 19

«Μου συνέβη και εμένα κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα παρενόχληση. Ήμουν 19 χρονών, ο παραγωγός μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος.

Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα για να φύγω. Την επόμενη ημέρα πήγα στην εταιρεία, είπα στον διευθυντή τι συνέβη, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα. Ήταν μια άσχημη εμπειρία αλλά αυτό που μου έδωσε τρομερή ικανοποίηση είναι πως ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τον χώρο».

Σχετικά με τοξικές και απρεπείς συμπεριφορές στον εργασιακό της χώρο, αναφέρει:

«Δεν έχω αποχωρήσει ποτέ από σχήμα λόγω τοξικής συνεργασίας, όλες μου οι συνεργασίες ήταν υπέροχες. Από άποψη απαιτήσεων, κάποια στιγμή κάποιος θέλησε να με μειώσει. Ήταν άντρας καλλιτέχνης. Σε μια συνεργασία μου, ο επιχειρηματίας δεν ήταν συνεπής απέναντι στους καλλιτέχνες του κέντρου και η συνεργασία μας τέλειωσε πρόωρα. Ο επιχειρηματίας άφησε να εννοηθεί ότι ήμασταν εμείς που θέλαμε να φύγουμε από το μαγαζί».

Η μάχη με τον καρκίνο και η πίστη στον Θεό

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι έχει παλέψει με τον καρκίνο, ενώ μιλά και για την απώλεια της όρασής της αλλά και πώς η πίστη της τη βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματά της.

«Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ, όταν ο μικρός γιος μου ήταν τριών ετών. Η γυναικολόγος μου “έφυγε” από καρκίνο, τη λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά. Η απώλεια της όρασής μου ήταν συνέπεια της υπερβολικής δόσης κορτιζόνης που έπαιρνα».
«Πάντα πίστευα στον Θεό. Η σχέση μου με το θείο στοιχείο υπάρχει από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Στην εφηβεία πήγαινα στην εκκλησία αντί για βόλτα με τις φίλες μου. Έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα και όταν έβγαινα ήμουν ήρεμη. Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή».

 

 https://patkiout.gr/showbiz/aggeliki-iliadi-anakalypsa-oti-eicha-ogko-otan-pia-eiche-megalosei-poly/