Παρασκευή, Νοεμβρίου 19

Ο Κύρτσος ψάχνει… έναν Τσιόδρα

Το ότι η κυβερνητική κακοφωνία έχει καταστρέψει κάθε εναπομείναν ίχνος αξιοπιστίας της κυβέρνησης ως προς τη διαχείριση της πανδημίας δεν θέλει και ερώτημα: ο ένας υπουργός θέλει ημερομηνία λήξης στο πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο άλλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για lockdown στους ανεμβολίαστους, ο τρίτος δηλώνει ότι «το θέμα της υποχρεωτικότητας δεν έφυγε από το τραπέζι», την ώρα που ο … κυβερνητικός εκπρόσωπος διαψεύδει όλα τα παραπάνω.

Αυτή την εικόνα Βαβέλ στηλίτευσε και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος -που ούτως ή άλλως δεν χαρίζεται στην κυβέρνηση επί… παντός του επιστητού. Ωστόσο, ως άνθρωπος που έχει θητεύσει για δεκαετίες στον χώρο των ΜΜΕ και της επικοινωνίας, ο Κύρτσος διατύπωσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και μία συγκεκριμένη ιδέα: να υπάρξει ενιαία καθημερινή εκφώνηση από την κυβέρνηση για την πανδημία, με «έναν Τσιόδρα» που θα ξέρει τί λέει, θα απαντά στις ερωτήσεις και δε θα αφήνει «χώρο» ώστε…να λέει το μακρύ του και το κοντό του κάθε κυβερνητικό στέλεχος. Δεν το λες και κακή ιδέα…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .