Τετάρτη, Νοεμβρίου 17

ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ

κουλης

Βρήκε το «λιμάνι» του ο πρωθυπουργός! Την ώρα που στην Ελλάδα έχει ξεσηκωθεί οργή για όλα όσα έχουν αποφασιστεί, στην Βρετανία, όχι απλά τον υποδέχτηκαν μετά βαΐων και κλάδων, μιας και προωθεί άριστα την διεθνιστική πολιτική, αλλά τον ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!
Συγκεκριμένα, στην πιο διεθνιστική χώρα της Ευρώπης, λίγο μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή του ITV, Good Morning Britain, οι παρουσιαστές δεν πίστευαν στα μάτια τους από τα μηνύματα που λάμβαναν από τους τηλεθεατές.

Σχολιάζοντας τα όσα έστελναν οι τηλεθεατές της εκπομπής μίλησαν για κύμα αγάπης προς τον Έλληνα πρωθυπουργό. «Ήταν αξιαγάπητος», είπε η μια από τις δυο παρουσιάστριες.

Και άρχισαν να διαβάζουν μηνύματα: «Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής. Και κατέληξαν σχολιάζοντας και οι 4 συντελεστές της εκπομπής: «Απ’ ότι φαίνεται θα τον ψηφίζαμε όλοι».

Το να σε υμνεί ο βρετανικός λαός, ενδεχομένως, να μην είναι και τόσο κολακευτικό!

Μάλιστα μια από τις παρουσιάστριες είπε συγκρίνοντας τον κ. Μητσοτάκη προφανώς με τον Μπόρις Τζόνσον: «Είναι ωραίο να ακούς κάποιον να λέει πράγματα που βγάζουν νόημα. Αφήστε που ήρθε εδώ! Ήταν εδώ! Και μας έδωσε συνέντευξη».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παίρνει ΓΕΡΗ ΑΒΑΝΤΑ από τους διεθνιστές της Ευρώπης, καθώς η Αθήνα είναι πλήρως εναρμονισμένη με την Μεγάλη Επανεκκίνηση, αφού ζήτησε πίσω τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, έκανε λόγο για πολύ ισχυρές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βρετανία, κατά την άφιξη του στην Downing Street. Από την πλευρά του, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη, τόνισε ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία γι’ αυτόν η σχέση ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθεί αναλυτικά ο σύντομος διάλογος των δύο ηγετών έξω από το Νο. 10 της Downing Street:

    • -Boris Johnson: Είναι χαρά μου που υποδέχομαι και πάλι τον φίλο μου Κυριάκο Μητσοτάκη στο Λονδίνο. Εργαζόμασταν επί πολύ καιρό ώστε να γίνει αυτή η επίσκεψη. Και η σχέση ανάμεσα στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ μεγάλης σημασίας για εμένα, για εμάς. Φέτος γιορτάζουμε τη 200ή επέτειο από την ιστορική έναρξη του αγώνα των Ελλήνων για την ανεξαρτησία, με την υποστήριξή μας, το 1821.
    • -Κυριάκος Μητσοτάκης: Το 1821, τότε ξεκίνησαν όλα, μολονότι φάνταζε σχεδόν αδύνατο.
    • -Boris Johnson: Μολονότι φάνταζε σχεδόν αδύνατο, με τη στήριξη του Λόρδου Βύρωνα και άλλων. Είναι υπέροχο που σε βλέπω.
    • -Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε, σχετικά με τις πολύ ισχυρές διμερείς μας σχέσεις. Αναγνωρίζω στο πρόσωπό σας ένα πραγματικό φιλέλληνα.
    • -Boris Johnson: Έναν πραγματικό φιλέλληνα. Θα ήθελα επίσης να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ Κυριάκο για την ηγετική στάση που επέδειξες στη Σύνοδο COP26 στη Γλασκώβη.
    • -Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια και σε εσένα Boris. Ήταν ένα πολύ πολύπλοκο project αλλά τελικά είμαστε ευχαριστημένοι.
    • -Boris Johnson: Επιτεύχθηκε μεγάλη πρόοδος. Σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%a4%ce%a3%ce%99-%ce%9a%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%95-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%9e%ce%9f%ce%a5%ce%a3%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%97-%ce%9c%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .