Τετάρτη, Νοεμβρίου 17

Σπίρτζης: O κ. Οικονόμου κυνικά παραδέχθηκε πως η ΕΥΠ παρακολουθεί πολίτες με εντολή πρωθυπουργού

Σκληρή ανακοίνωση του Χρήστου Σπίρτζη κατά της κυβέρνησης με αφορμή το δημοσίευμα για την ΕΥΠ.

Ο βουλευτής και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, με ανακοίνωση του τονίζει πως «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε κυνικά πως η ΕΥΠ παρακολουθεί πολίτες με εντολή του κ. Μητσοτάκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Σπίρτζη

«Ο κ. Οικονόμου κυνικά παραδέχθηκε πως η ΕΥΠ με εντολή του κ. Μητσοτάκη παρακολουθεί πολίτες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών.

Είχε, δε, το θράσος να εγκαλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και να μιλήσει για «εργαλειοποίηση της ΕΥΠ» ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη, που αφού έβαλε κάποιον χωρίς τα τυπικά προσόντα για διοικητή της, τώρα την χρησιμοποιεί για τα σκοτεινά μικροκομματικά και αντιδημοκρατικά του παιχνίδια.

Η συνέχεια θα είναι ενδεικτική του σεβασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη στη δημοκρατία και τους θεσμούς της αν απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση που καταθέσαμε σήμερα και αν γίνει αποδεκτό το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να κληθεί ο Διοικητής της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Αναμένουμε τις απαντήσεις στο μείζον ζήτημα δημοκρατίας, τις συνεχείς αποκαλύψεις της λειτουργίας της ΕΥΠ και της εργαλειοποίησής της από το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη.»

Newsbomb.gr.

Πηγή

 https://24wro.com.gr/2343567/spirtzis-o-k-oikonomou-kunika-paradechthike-pos-i-eyp-parakolouthei-polites-me-entoli-prothupourgou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .