Πέμπτη, Νοεμβρίου 18

Καταβεβλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη νύχτα με κορωνοϊό – «Περνάω δύσκολα, θέλει δύναμη και αγώνα»

Καταβεβλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται στο σπίτι του, όπου έκανε τηλεφωνική σύνδεση στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει.

Δύσκολη η νύχτα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρχικά τα συμπτώματά του ήταν ήπια, ωστόσο, το βράδυ που πέρασε ήταν δύσκολο, με τον παρουσιαστή να υπογραμμίζει “ήταν λίγο δύσκολη η νύχτα, δε μπόρεσα να κοιμηθώ μόνο κανένα

δίωρο – τρίωρο, οπότε ήταν λίγο δύσκολο να σηκωθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή και τα δικά μου αν και το έχω ανακοινώσει ότι χθες ανακάλυψα ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό“.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το περνάει πιο εύκολα, λόγω του εμβολίου

Και συμπληρώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου “αυτό που έχω να πω γενικά είναι ότι παιδιά, εγώ ήμουν εμβολιασμένος, θέλει δύναμη, θέλει αγώνα, δεν είναι κάτι εύκολο. Καλή δύναμη σε όλους. Το τι θα κάνει κάποιος με το εμβόλιο είναι προσωπική απόφαση, αλλά δεν είναι κάτι που το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ, ευτυχώς, λόγω του εμβολίου, μου είπαν ότι περνάω πολύ πιο ελαφρά απ΄ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .