Πέμπτη, Νοεμβρίου 18

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δύσκολη η πρώτη νύχτα με κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και επέλεξε να το γνωστοποιήσει ο ίδιος το πρωί της Πέμπτης μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ήταν λίγο δύσκολη η νύχτα. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ για ένα δίωρο – τρίωρο οπότε ήταν λίγο δύσκολο να σηκωθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή και τα δικά μου. Χθες ανακάλυψα ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό».

«Το μήνυμα που έχω να πω είναι γενικά, παιδιά, θέλει δύναμη και αγώνα. Δεν είναι κάτι εύκολο. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Καλή δύναμη σε όλους. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει είναι προσωπική, σε σχέση με το εμβόλιο, αλλά είναι κάτι που δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που την δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ από ότι μου είπαν, λόγω του εμβολίου, το περνάω πολύ λιγότερο από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος».

Το σχετικό ηχητικό απόσπασμα αναμεταδόθηκε στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

 

https://www.enikos.gr/lifestyle/grigoris-arnaoutoglou-dyskoli-i-proti-nychta-me-koronoio/1709552/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .