Τρίτη, Νοεμβρίου 9

Ο Βαλάντης ξεσπά για τον Πετράκο: «Πήρε κάποια ευθύνη για όσους έσπρωξε στον θάνατο;»

valantis

Ο Βαλάντης έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» και εμφανίστηκε αρκετά σκληρός απέναντι στον Γρηγόρη Πετράκο και τα όσα κατά καιρούς δηλώνει για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια.

“Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν με την δική μου πράξη, γιατί είμαι και δημόσιο πρόσωπο”.

Κάποιοι πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα. Μισώ τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για να προωθήσουν δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιον μπορεί να μιλάω. Τώρα τελευταία μιλάνε για τον κύριο Πετράκο που είναι και συνάδελφός μου. Εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλια. Ήταν αντιεμβολιαστής. Για ποιον λόγο λέει τώρα πως δεν ήταν; Μα ήταν. Όταν κατέβαζε έρευνες πως δεν ήταν ασφαλείς τα εμβόλια δεν έμπαινε σε διαδικασία να παροτρύνει ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο;

Ο Γρηγόρης Πετράκος πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν; Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφέροντα και τα ισοπεδώνει όλα. Δε τα μπορώ αυτά. Είναι υποκριτικά. Ο κόσμος πρέπει να γίνει λίγο πιο σοφός και να καταλαβαίνει τα πολιτικά εκτρώματα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Βαλάντης.

https://patkiout.gr/showbiz/o-valantis-xespa-gia-ton-petrako-quot-pire-kapoia-eythyni-gia-osoys-esproxe-ston-thanato-quot/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .