ΔΣΑ: Ο Θέμης Σοφός δώρισε λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση δικηγόρων προς Ευελπίδων και Εφετείο

211124192525_sofos-1-780x470

Αφιερώνει την προσφορά στη μνήμη του πατερα του Γιάννη Σοφού, που διατέλεσε μέλος του συλλόγου επί 52 συναπτά έτη

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Θέμης Σοφός δώρισε λεωφορείο 35 θέσεων (άδεια χρήσης Λ.Ι.Χ.) στον ΔΣΑ το οποίο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη δωρεάν μετακίνηση των δικηγόρων από την οδό Ακαδημίας 60 (γραφεία ΔΣΑ) – Ευελπίδων – Ειρηνοδικείο/Εφετείο Αθηνών κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδος.

Η δωρεά από τον κ. Σοφό έγινε στη μνήμη του πατέρα του, Ιωάννη Θεμ. Σοφού, δικηγόρου και μέλους του ΔΣΑ επί 52 συναπτά έτη, αντί μνημοσύνου για τα δέκα έτη της αποδημήσεώς του. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ έκανε δεκτή τη δωρεά του κ. Σοφού.

Σε δήλωσή του ο κ. Σοφός, αναφέρει: “Το λεωφορείο των δικηγόρων ήταν μια από τις βασικές προγραμματικές εξαγγελίες μας και είμαι πλέον ευτυχής που ο Δ.Σ.Α. μπορεί πλέον να διαθέσει για τους δικηγόρους Αθηνών λεωφορείο για τη δωρεάν καθημερινή μετακίνησή μας στα δικαστήρια της Αθήνας. Πρόκειται για μια απολύτως ανιδιοτελή ενέργεια, που την αφιερώνω αποκλειστικά στη μνήμη του αειμνήστου πατέρα μου, Γιάννη Σοφού, Δικηγόρου”..makeleio.gr