Τρίτη, Νοεμβρίου 23

Συγκλονίζει η Ελπίδα: «Ο άντρας μου πέθανε στα χέρια μου και τον κράτησα»

elpida

Η Ελπίδα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, όπου συγκλόνισε με την περιγραφή της για το πώς πέθανε ο σύζυγός της μέσα στα χέρια της.

“Στις 3 Ιουλίου του 2020 έχασα τον άντρα μου και στις 4 Αυγούστου έπαθα το έμφραγμα, από μεγάλο στρες. Έγινε ένα γεγονός που αφορούσε οικονομικά θέματα και πιέστηκα. Ήμουν μόνη μου στο σπίτι. Ένιωθα έναν πόνο σαν να είναι μυϊκός, γιατί ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε”.

. Έπαθε ανακοπή και τον κράτησα για να μην πέσει, μη ξέροντας ότι πέθανε ο άνθρωπος. Τον κρατούσα και του έλεγα «Στάθη περίμενε! Περίμενε, περίμενε Στάθη!». Ήταν τραγικές στιγμές, δεν θέλω να τις θυμάμαι», είπε η Ελπίδα, συγκλονίζοντας τους πάντες.

«Νόμιζα ότι είναι μυϊκός ο πόνος. Συμπτωματικά ήρθε η κοπέλα που με βοηθάει, μου παίρνει την πίεση, δεν έδειχνε πια το πιεσόμετρο, είχε φτάσει στο τέρμα. Πήρα τον καρδιολόγο μας, μου λέει «σου στέλνω αμέσως ασθενοφόρο». Δεν καταλάβαινα ότι είχα. Μου έκαναν μορφίνες για να συνέλθω από τον πόνο. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, τα παιδιά μου σκέφτηκα μόνο, τίποτε άλλο. Τώρα είμαι θηρίο, δεν καταλαβαίνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελπίδα.

 

https://patkiout.gr/showbiz/sygklonizei-i-elpida-o-antras-moy-pethane-sta-cheria-moy-kai-ton-kratisa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .