Δευτέρα, Νοεμβρίου 8

Αποχαιρέτα την Ευρώπη που χάνεις, μόνη ελπίδα του Αλαφούζου, το… CAS. Ούτε πουλάει, ούτε εξαφανίζεται

Το φουκαρά τον Αλαφούζο είναι για να τον κλαίνε οι ρέγκες και οι σπάροι μαζί, μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να σταυρώσει μια χαρά, ρε φίλε, ο Γιαννάκης, Τον παραμυθιάζουνε κιόλας οι Αλαφουζοτέχνες και οι Σαββιδοτέχνες ότι έχει καλή ομάδα, επειδή πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό. Κι ας μην πέρασε την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός στο «Καραϊσκάκης».

Νωρίς είναι ακόμα, σου λένε οι αναλυτές της πλάκας, για να κριθεί ποιος θα πάει στην Ευρώπη και ποιος όχι. Μάλιστα. Σοβαρά μιλάμε τώρα ή κάνουμε πλάκα; Δηλαδή, μπορεί αυτός ο Παναθηναϊκός να πάρει πρωτάθλημα;

Όταν φώναζαν η «Α» και η iapopsi.gr να μην παραμυθιάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από τις τεσσάρες στον Απόλλωνα που έπαιζε με δέκα παίκτες και τις πεντάρες στο Βόλο με δυο γκολ δώρο, οι Αλαφουζοτέχνες και οι Σαββιδοτέχνες μιλούσαν για αναγέννηση και άλλες τέτοιες παπαριές.

Άπαξ, όμως και τους έλεγες, βάζεις τα λεφτά σου όλα ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει στην Ευρώπη, τι θα σου απαντούσαν; Στρίβειν δια του αρραβώνος θα σου απαντούσαν.

Ο Αλαφούζος έχει 11 βαθμούς, όσους και ο Άρης, που έχει και μείον έξι τιμωρία. Κι άπαξ τους πάρει, πάει στους 17 και αντίο ζωή με την Ελένη Ζαφειρίου και το Νίκο Ξανθόπουλο.

Γι αυτό, ο Αλαφούζος πρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με το CAS, τώρα. Να βάλει τα μέσα του να μην δικαιωθεί ο Άρης. Το ξέρει αυτός το έργο. Έχει ξαναπροσφύγει εναντίον του Μαρινάκη, βοήθησε και τον ΠΑΟΚ με την πολυιδιοκτησία. Το’ χει ο Ιωάννης.

Το πανό πάντως, πούλα κι εξαφανίσου, συνεχίσει να υπάρχει στην «Λεωφόρο». Τζάμπα το βάζουνε, ρε. Εδώ περιμένει ο Βοτανικός και θα εξαφανιστεί ο Γιαννάκης;

 https://www.iapopsi.gr/apochaireta-tin-eyropi-poy-chaneis-moni-elpida-toy-alafoyzoy-to-cas-oyte-poylaei-oyte-exafanizetai/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .