Πέμπτη, Νοεμβρίου 11

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ – “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ” ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK – ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

tselo3

Η Κλοντιάνα Τσέλο, η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο έξω απο το σπίτι του, φαίνεται πως είχε σχεδιάσει την επίθεση εναντίον του πατέρα της κόρη της.

Μάλιστα, στην εισαγωγική της κάρτα στα social media γράφει “η δικαιοσύνη πλησιάζει” δείχνοντας πως όλα ήταν σχεδιασμένα. Αν δει κανείς τις αναρτήσεις της μάλιστα, που έριχνε ευθύνες στην

εισαγγελεία και στη δικαιοσύνη, καταλαβαίνει ότι ετοιμαζόταν να κάνει τις δικές της κινήσεις για να “σώσει” -όπως η ίδια πιστεύει- την κόρη της.

ALVANIDA

dikaiosini

Μάλιστα πριν δύο ημέρες, είχε αναρτήσει ένα κείμενο όπου έλεγε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια κοιμάται έξω από το σπίτι του γιατρού για να δει λίγο το παιδί της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .