Πέμπτη, Νοεμβρίου 11

Μανούσος Μανουσάκης: Είμαι φανατικά εμβολιασμένος – Θα μπω μέσα στη μπανιέρα με το εμβόλιο

Υπέρ του εμβολιασμού ο σκηνοθέτης αφού είναι επιλογή του να ζήσει «όσο πιο πολύ μπορεί»
Μανούσος Μανουσάκης: Είμαι φανατικά εμβολιασμένος – Θα μπω μέσα στη μπανιέρα με το εμβόλιο

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο Μανούσος Μανουσάκης ο οποίος εκτός από τα επαγγελματικά του ζητήματα αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό όπου δήλωσε «φανατικά εμβολιασμένος». Ο σκηνοθέτης υπογράμμισε πως είναι επιλογή του να ζήσει όσο πιο πολύ μπορεί.

«Είμαι φανατικά εμβολιασμένος, με οκτώ δόσεις. Με όσες υπάρχουν. Θα μπω μέσα στη μπανιέρα με το εμβόλιο. Θα κάνω μπάνιο με το εμβόλιο. Είναι επιλογή μου να ζήσω όσο πιο πολύ μπορώ» ανέφερε με χιούμορ ο Μανούσος Μανουσάκης.

 

Όσον αφορά το ελληνικό #metoo, ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Το να τιμωρείται το έγκλημα πάντα κάνει καλό σε μια κοινωνία, αλλά μην το ταυτίζουμε με το ότι έγινα σκηνοθέτης επειδή είμαι ανώμαλος. Αυτό το πράγμα συμβαίνει παντού. Εδώ πέρα τα φώτα της δημοσιότητας είναι πιο ισχυρά».

Και συνέχισε: «Ξέρω σκηνοθέτες που φωνάζουν, ξέρω σκηνοθέτες που ουρλιάζουν, ξέρω σκηνοθέτες που είναι προσβλητικοί, αλλά το βράδυ πάνε με τους ηθοποιούς και τρώνε όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .