Πέμπτη, Νοεμβρίου 25

Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή»!

Σταμάτης Γονίδης

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένας άνθρωπος που λέει αυτό που σκέφτεται και πιστεύει. Έτσι και τώρα που ρωτήθηκε για το εμβόλιο του κορωνοϊού αποκάλυψε πως:

«Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι.

Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε.

Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω».makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .