Σάββατο, Νοεμβρίου 6

Έφτασε το πρωτοποριακό Kymco DT X360 στην τιμή των 5.690€

Έφτασε το πρωτοποριακό Kymco DT X360 στην τιμή των 5.690€

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την πρώτη επαφή με το πρωτοποριακό scooter DT X360 της KymcoΤο βάρος του scooter είναι στα 175 κιλά με ρεζερβουάρ χωρητικότητα 12,5 λίτρων. το οποίο συζητήθηκε πολύ τους περασμένους μήνες. Πλέον το νέο crossover scooter της Kymco βρίσκεται στη χώρα μας και είναι έτοιμο να κατακτήσει όχι μόνο τους δρόμους της πόλης, αλλά να διευρύνει τους ορίζοντες του αναβάτη πέρα από τα καθιερωμένα.

Η φιλοσοφία του νέου DT X360 έχει να κάνει με την ελευθερία της κίνησης σε όλα τα τερέν. Άλλωστε το "360" στο λογότυπο έχει να κάνει με τις 360 μοίρες που κοιτάζει πλέον το scooter το οποίο δεν θα πει όχι σε περιπέτειες εκτός δρόμου χάρη στις αναρτήσεις με τις μεγαλύτερες διαδρομές και τα ελαστικά διπλής χρήσης. Η Kymco έχει ενισχύσει και το πλαίσιο προκειμένου το scooter να γίνει πιο σκληροτράχηλο, ενώ το μυτερό ρύγχος εμπρός και η adventure ζελατίνα δίνουν μια αίσθηση περιπέτειας στο scooter.

Το DT X360 υπόσχεται δυναμική συμπεριφορά στην άσφαλτο και όχι μόνο...
Το DT X360 υπόσχεται δυναμική συμπεριφορά στην άσφαλτο και όχι μόνο...

Η τιμή του DT X360 είναι στα 5.690€ και συνοδεύεται με 2 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης

Ο κινητήρας του DT X360 είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος G5-SC της Kymco των 321 κ.εκ. Η απόδοσή τουΕίναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο/γκρι, μαύρο/πράσινο, μαύρο/πορτοκαλί είναι 28,6 ίππους και 29,3Nm ροπής, ενώ χάρη στον ψεκασμό της Bosch η λειτουργία του είναι ομαλή, γραμμική και ροπάτη. Το σύνολο συνοδεύεται με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης επίσης της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου ταχυτήτων.

Οι τροχοί του Kymco είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω με αλουμινένιες ζάντες και ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους εμπρός και έναν δίσκο πίσω με ABS της Bosch. Στον εξοπλισμό, το DT X360 διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, έγχρωμη οθόνη πληροφοριών, φωτιστικά σώματα LED με φώτα ημέρας DRL, χώρο αποθήκευσης για δύο κράνη κάτω από τη σέλα και δύο θύρες USB.

Το βίντεο παρουσίασης του Kymco DT X360.

 

Έγχρωμη οθόνη LCD με πολλές πληροφορίες.
Έγχρωμη οθόνη LCD με πολλές πληροφορίες.


https://www.zougla.gr/automoto/moto/nea/article/eftase-to-entiposiako-kymco-dt-x360-stin-timi-ton-5690


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .