Πέμπτη, Δεκεμβρίου 2

Έξαλλος ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Θα σας πέταγα έξω αυτή τη στιγμή»

Αντώνης Καφετζόπουλος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 01.12.2021

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει τοποθετηθεί υπέρ του εμβολιασμού για τον κορονοϊό.
Για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού και τα νέα μέτρα στο θέατρο μίλησε ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ο ηθοποιός απάντησε ότι βεβαίως έχει κάνει το εμβόλιο.
Μάλιστα, ρώτησε με τη σειρά του τη ρεπόρτερ του Alpha αν η ίδια έχει εμβολιαστεί και όταν εκείνη απάντησε «ναι», της είπε σε αυστηρό ύφος: «Αλλιώς θα σας πέταγα έξω τώρα».
Παράλληλα, δήλωσε απαισιόδοξος για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού στο θέατρο, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει λάβει τηλεοπτικές προτάσεις.
Ερωτηθείς για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, ο Αντώνης Καφετζόπουλος περιορίστηκε να πει ότι έχει ήδη λάβει θέση για το περιστατικό αυτό και δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο.
Θυμίζεται ότι μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με τον Σερβετάλη, ο Καφετζόπουλος είχε τοποθετηθεί με μια λιτή αλλά αιχμηρή ανάρτηση, χωρίς πάντως να κατονομάζει τον συνάδελφό του.
Συγκεκριμένα, βάζοντας φόντο ένα κόκκινο πλαίσιο με… μονόκερους, ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε ότι «υποκριτική και υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .