Σάββατο, Δεκεμβρίου 4

Τραγελαφικά γεγονότα στο προεδρικό μέγαρο κατά την επίσκεψή του Πάπα

 
Τραγελαφικά γεγονότα στο προεδρικό μέγαρο κατά την επίσκεψή του Πάπα

Συντάκτης: Newsroom

Πλήρης ευτελισμός των θεσμών

Άλλη μία μαύρη σελίδα στον θεσμό της προεδρίας της δημοκρατίας έγραψε σήμερα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψη του του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πάπα Φραγκίσκου.

Δεν μιλάμε φυσικά για το εξοργιστικό φαινόμενο, ο Ποντίφικας να μιλάει για την παγκόσμια προσφορά του ελληνικού πολιτισμού στα πέρατα της οικουμένης, για τον Όμηρο,

τον Αχιλλέα και τον Κολοκοτρώνη, ενώ η Σακελλαροπούλου να τραυλίζει κάτι για τα εμβόλια και την κλιματική κρίση.

Μιλάμε για τις κωμικές καταστάσεις, όπου το πρωτόκολλο πήγε περίπατο, επιβεβαιώνοντας ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί ως υφυπουργός προεδρίας του Μητσοτάκη και όχι ως ανώτατος πολιτειακός άρχων.

Δεν ήταν μόνο ότι για πρώτη φορά μέσα στην είσοδο στο προεδρικό γραφείο για τις συνομιλίες, τρύπωσε μέσα και ο πρωθυπουργός! Ούτως ή άλλως, οι άνθρωποι έχουν καταστήσει το πολίτευμα τσίρκο…

Ήταν περισσότερο το απίστευτο θέαμα, όπως τις πρώτες θέσεις κατά την διάρκεια της ομιλίας της προέδρου και του Ποντίφικα, βρισκόταν ο σύντροφός της Σακελλαροπούλου! Ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, είχαν κάτσει σε μία γωνία!

Μιλάμε για καταστάσεις που θα προκαλούσαν γέλιο, εάν δεν συνιστούσαν τραγωδία για ολόκληρο το έθνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .