Πέμπτη, Ιανουαρίου 13

Αμα λέει ο Μπουρλα 10 χρόνια ακόμα σημαίνει ΙΣΟΒΙΑ δόσεις εμβολίων με ελεγχο-σκλαβοποίηση και μείωση πληθυσμού!!

 

Την εκτίμηση ότι ο κορονοϊός θα εξακολουθεί να υπάρχει τα επόμενα 10 χρόνια στον κόσμο, έκανε ο Διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά..

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τον αναλυτή της Goldman Sachs, Κρις Σιμπουτάνι, ο Άλμπερτ Μπουρλά εξέφρασε την παραπάνω άποψη και οτι θα κάνουν ειδικές δόσεις

περαν της ετήσιας για καθε παραλλαγή που θα βγαίνει..

Στην αρχη είπαν στους πολίτες για ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ και θα παρεις την ελευθερία σου..Τωρα εχουμε τις ετήσιες τρεις η τέσσερεις  και εξτρά δόσεις σε καθε παραλλαγή που θα μας ανακοινώνουν οτι βγήκε!!

Δέκα Χρόνια είναι η εκτίμηση του οτι θα ΤΡΥΠΑΝΕ με τις Συριγγες τους πολίτες ..Οταν ξεκινησαν απο μια δοση και φθάσαμε στα ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ …σημαινει ΙΣΟΒΙΑ..Σημαινει ΧΟΥΝΤΑ και καμια επιστροφή στην Κανονικότητα..

Ειναι αυτά που σας λέμε δυο χρόνια τωρα αλλα πολλοί δεν ηθελαν να τα πιστέψουν..Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ δεν θα τελειώσει αν οι πολιτες δεν ανακτήσουν την ελευθερία τους και τα Συνταγματικά τους Δικαιώματα…Ο ιός ειναι το πρόσχημα για την Παρανοϊκή Παγκόσμια Χούντα και οι Κυβερνήσεις Μαριονέτες οπως του Μητσοτάκη με την ανοχή και συνεργασία της αντιπολίτευσης εκτελουν σχεδιο ΜΕΙΩΣΗΣ πληθυσμού ελέγχου και σκλαβοποίησης..

 https://amazonios.net/ama-leei-o-mpoyrla-10-chronia-akoma-simainei-isovia-doseis-emvolion-me-elegcho-sklavopoiisi-kai-meiosi-plithysmoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.