Τρίτη, Ιανουαρίου 11

Αλέξης Τσίπρας: Κλείνω τρία 24ωρα με τη μετάλλαξη Όμικρον – Ο κορονοϊός δεν είναι απλό συνάχι

«Τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν»
Αλέξης Τσίπρας: Κλείνω τρία 24ωρα με τη μετάλλαξη Όμικρον – Ο κορονοϊός δεν είναι απλό συνάχι

Για την πορεία της υγείας του καθώς νοσεί με κορονοϊό, μιλά σε ανάρτησή του στα social media ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε θετικός το περασμένο Σάββατο και, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος παρουσίαζε ήπια συμπτώματα.

Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής.

Σήμερα, όπως γράφει στο post, «κλείνω τρία εικοσιτετράωρα παρέα με την Όμικρον και τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν».

«Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι. Άρα εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, ψυχραιμία. Και πάνω από όλα, αλληλεγγύη» σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας και ευχαριστεί όσους του έστειλαν ευχές για ανάρρωση.

Κλείνω τρία εικοσιτετράωρα παρέα με την Όμικρον και τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν.
Έπεσε ο πυρετός και έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος.
Μένει η κόπωση και η απομόνωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μου έστειλαν τις ευχές και την αγάπη τους.

... Δείτε περισσότερα

 https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/8187886/alexis-tsipras-kleino-tria-24ora-me-ti-metallaxi-omikron-o-koronoios-den-einai-aplo-synachi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .