Κυριακή, Ιανουαρίου 23

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Τι έγινε στη σουίτα» – Σπάει τη σιωπή της καλεσμένη στο πάρτι

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Τι έγινε στη σουίτα»
Όσα αποκάλυψε η κοπέλα
Intime News

Τι λέει καλεσμένη στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου η 24χρονη Γεωργία καταγγέλλει τον βιασμό της

 Ανάμεσα στα 17 άτομα που βρέθηκαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου η 24χρονη Γεωργία καταγγέλλει τον βιασμό της, ήταν και μια κοπέλα που περιέγραψε ό,τι είδε.

Μιλώντας στο Mega, τόνισε: «Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι».

Και συνέχισε: «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα ο Μ.Π. να πάω στο πάρτι. Πήγα με δυο φίλες μου κατά τις 3 και με υποδέχθηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα». Η συγκεκριμένη κοπέλα κάθισε στο πάρτι λιγότερο από μία ώρα και έφυγε με την παρέα της, λίγο πριν τις 04.00.

Η συγκεκριμένη κοπέλα κάθισε στο πάρτι λιγότερο από μία ώρα και έφυγε με την παρέα της, λίγο πριν τις 04.00.

Στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Την ίδια ώρα, στην ανακρίτρια βρίσκονται πλέον οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας, που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένονται και οι απαντήσεις από το εργαστήριο της Ελβετίας.

Στο μεταξύ, ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι προσήχθη για κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για κύκλωμα μαστροπείας. Σε κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας σε έφοδο στα σπίτια, όσων συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Ο 27χρονος κατηγορούμενος που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε ότι η κοπέλα ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Τη Δευτέρα, αναμένεται να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού, την ώρα που είναι σε εξέλιξη και η εισαγγελική έρευνα για την ενδεχόμενη ύπαρξη διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου προσπαθούν να παγιδέψουν κοπέλες με τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, οδηγώντας τες να εκδίδονται σε πάρτι.

 Newsbomb.gr.

 https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1275956/viasmos-24xronis-sti-thessaloniki-ti-egine-sti-soyita-spaei-ti-siopi-tis-kalesmeni-sto-parti

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .