Σάββατο, Ιανουαρίου 22

Σοκ: Νέα μετάλλαξη του στελέχους «Όμικρον» εντοπίστηκε στη Σουηδία Σοκ: Νέα μετάλλαξη του στελέχους «Όμικρον» εντοπίστηκε στη Σουηδία


Μια μετάλλαξη του στελέχους «Όμικρον» του κορωνοϊού ανακάλυψε το Ακαδημαϊκό Εργαστήριο της Ουψάλα στη Σουηδία, σύμφωνα με το SVT Nyheter.

«Πρέπει να έχουμε πολύ περισσότερα δεδομένα για να ξέρουμε αν μπορεί να ανταγωνιστεί την προηγούμενη εκδοχή», ανέφερε στο μέσο ενημέρωσης ο Ματς Μάρτινελ, υπάλληλος του ιδρύματος.

Η μετάλλαξη, που αποτελεί υποπαραλλαγή της «Όμικρον» και ονομάστηκε ΒΑ.2, καταγράφηκε την Παρασκευή και εντοπίστηκε σε τρία άτομα.

Με τη σειρά του ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μικροβιολογίας στο Ακαδημαϊκό Εργαστήριο, Γιόχαν Λένερσταντ, υποστηρίζει πως είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τον κίνδυνο και τον βαθμό σταθερότητας αυτής της μετάλλαξης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .