Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Το γεγονός πως η κυβέρνηση επέτρεψε καν σε αυτά τα σκουλίκια να ντυθούν έτσι με στρατιωτικά και με όπλα (είτε είτε ψεύτικα είτε όχι) είναι η αφορμή όλοι οι Έλληνες να ξεσηκωθούν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ διότι αυτό σίγουρα θα έχει σαν αποτέλεσμα οι υπόλοιποι διαμένοντες εν Ελλάδι Πακιστανοί να αποθρασυνθούν και να….ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Κι όταν οι Τούρκοι, που είναι σύμμαχοι των Πακιστανών, βλέπουν τέτοια πράγματα που γίνονται με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν μπορούν παρά να ευφρανθούν διότι ξέρουν πως τέτοια είδους θεάματα/καμώματα τους ΒΟΗΘΟΥΝ στον επικοινωνιακό πόλεμο εναντίον της…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!


Οι πρόδοτες του έθνους μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!Όταν λοιπόν οι Πακιστανοί είχαν ξεσηκωθεί εναντίον της Ελλάδος επι Γεώργιου Παπαδόπουλου το 1971, ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ, κάτι το οποίο πρέπει να ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .