Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Το γεγονός πως η κυβέρνηση επέτρεψε καν σε αυτά τα σκουλίκια να ντυθούν έτσι με στρατιωτικά και με όπλα (είτε είτε ψεύτικα είτε όχι) είναι η αφορμή όλοι οι Έλληνες να ξεσηκωθούν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ διότι αυτό σίγουρα θα έχει σαν αποτέλεσμα οι υπόλοιποι διαμένοντες εν Ελλάδι Πακιστανοί να αποθρασυνθούν και να….ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Κι όταν οι Τούρκοι, που είναι σύμμαχοι των Πακιστανών, βλέπουν τέτοια πράγματα που γίνονται με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν μπορούν παρά να ευφρανθούν διότι ξέρουν πως τέτοια είδους θεάματα/καμώματα τους ΒΟΗΘΟΥΝ στον επικοινωνιακό πόλεμο εναντίον της…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!


Οι πρόδοτες του έθνους μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!Όταν λοιπόν οι Πακιστανοί είχαν ξεσηκωθεί εναντίον της Ελλάδος επι Γεώργιου Παπαδόπουλου το 1971, ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ, κάτι το οποίο πρέπει να ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.