Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Ισχυρή έκρηξη στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

ΣΕ ΗΜΙΩΡΟΦΟ ΕΞΑΩΡΟΦΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ - ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ - ΤΟ ΩΣΤΙΚΟ ΚΥΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 200 ΜΕΤΡΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΕΡΙΟΥ

Ισχυρή έκρηξη στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Βίντεο - φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Ισχυρή έκρηξη - λόγω διαρροής αερίου - σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί της Τετάρτης σε ημιώροφο εξαώροφου κτηρίου επί της λεωφόρου Συγγρού 3, απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Στο ισόγειο του κτηρίου στεγάζεται κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, στον ημιώροφο υπάρχει διαμέρισμα και στον πρώτο όροφο, διαμέρισμα υπό ανακαίνιση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έκρηξη υπάρχει ένας τραυματίας, ο οποίος βρισκόταν στο ισόγειο του κτηρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 78χρονο που φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Τυχεροί στάθηκαν ο οδηγός ταξί και η επιβάτης που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού. Στο όχημα προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές. 

Από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια σε ακτίνα μέχρι και τη Μακρυγιάννη και την Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που τέθηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί υπό έλεγχο, έσπευσαν στο σημείο και επιχείρησαν δεκαοκτώ πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Συγγρού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του σταθμού του Μετρό Συγγρού - Φιξ έως και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Δείτε τα βίντεο

 

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε τις αναρτήσεις πολιτών

 

 

 

 

 

 

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της «Ζούγκλας»

 

 

 

 


 

Δείτε τις αναρτήσεις πολιτών

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .