Κυριακή, Ιανουαρίου 30

Από το πρωί στημένη στην έχουν τα κανάλια

Από το πρωί στημένη στην έχουν τα κανάλια

Μαρτύριο. Ανοίγεις την κωλοτηλεόραση και σου κάνει επίθεση κατάμουτρα. Δεν λένε ειδήσεις. Μαυρίζουν τη ψυχή σου. Ειδικά με τον κορωνοϊό τα κανάλια έχουν δώσει τα ρέστα τους. Μαυρίλα του κερατά. Λες το έχουν βάλει σκοπό να στείλουν κόσμο στην κατάθλιψη. Στα φάρμακα. Μόνο ότι όλοι θα ψοφήσετε όρθιοι δεν λένε. 


Ο εντεταλμένος αυλικός πλησίαζε στο αυτί του αυτοκράτορα και του ψιθυρίζει: ''Μέμνησο του θανάτου''. Αυτή ήταν η δουλειά του. Να υπενθυμίζει στον μεγάλο ότι κι εσύ, ο υπεράνω όλων, ο κρατών τον πλανήτη από τα αχαμνά του, δεν γλυτώνει από τον θείο Χάρη. Χάρος είναι αλλά χαϊδευτικά τον αποκαλούν Χάρη, για να τον καλοπιάσουν.

Με κίνδυνο της ζωής του περνούσε το μήνυμα στο αφεντικό, στον αυτοκράτορα, βασιλιά, ηγεμόνα, ότι κι εσύ είσαι θνητός. Πώς να αντέξει την αλήθεια ο καίσαρας, ο τσάρος, ο σουλτάνος; Μόλις άκουγε την καταραμένη υπενθύμιση ''Μέμνησο του θανάτου'', που τον προσγείωνε στην πραγματικότητα, συνήθως έδινε εντολή να εκτελεστεί το ενοχλητικό λαμόγιο.

Κανέναν φόβο οι Ρούληδες των καναλιών για όσα απειλητικά ξεφωνίζουν και σου σακατεύουν κάθε κέφι, από το πρωί κιόλας. Δεν έχεις διάθεση να δουλέψεις μετά, ρε, ούτε να αναπνεύσεις από την ανασφάλεια που σου προκαλούν.

..........................................................https://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/apo-to-proi-stimeni-stin-exoun-ta-kanalia

apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.