Πέμπτη, Ιανουαρίου 13

Τελικά όλοι σε λίγο θα είμαστε ανεμβολίαστοι!!!

 

Και ‘Όσο η πραγματικότητα είναι αντίθετη με τις πολιτικές επιδιώξεις της πολιτικής βιτρίνας τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα.

Μετά από μια έρευνα στο  ourworldindata που βρίσκεται στον ιστοτοπο: https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&amp%3Btime=earliest..2021-11-07&amp%3BuniformYAxis=0&amp%3BpickerSort=asc&amp%3BpickerMetric=location&amp%3BhideControls=true&amp%3BMetric=Vaccine+doses%2C+cases%2C+ICU+patients%2C+and+deaths&amp%3BInterval=Weekly&amp%3BRelative+to+Population=true&amp%3BAlign+outbreaks=false&amp%3Bcountry=GBR~GRC~DNK~AUT~SWE~ISR~NLD

παίρνουμε τον Πίνακα 1. Εκεί βλέπουμε εκτός των άλλων ότι η Ελλάδα διενεργεί παραδόξως τα περισσότερα τεστ από όλες τις χώρες!! Ναι! Η Ελλάδα από τις 19 Σεπτεμβρίου 2021  και εντεύθεν διενεργεί περισσότερα τεστ/1000 κατοίκους, ακόμα και από την Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ κλπ.


Δηλαδή η χρεωκοπημένη Ελλάδα διενεργεί περισσότερα τεστ σπαταλώντας  τα λεφτά του ελληνικού λαού, χωρίς καμία ντροπή, όχι στο να φτιάχνει νοσοκομεία, όχι στο να φτιάχνει τα υπάρχοντα ρημάδια ετοιμόρροπα νοσοκομεία, όχι στο να φτιάχνει ΜΕΘ και να προσλαμβάνει προσωπικό, όχι να φτιάχνει πρωτοβάθμια φροντίδα που είναι ανύπαρκτη ούτε καν να χτίζει σχολεία που πέφτουν οι στέγες τους από τη διάβρωση. ΟΧΙ. Δεν σπαταλάει τα λεφτά σε τέτοιους ευτελείς στόχους. Τα σπαταλάει στο να εισάγει τεστ. Αυτή είναι πιο επικερδής «μπίζνα» για την προστασία του λαού. Παντού τεστ. Μέχρι και στην τουαλέτα θα κάνεις  τεστ.  Κάποιος θα πει «αφού μπορούμε καλά κάνουμε. Οι άλλοι δεν μπορούνε και δεν κάνουνε»!!

Στον Πίνακα 2 βλέπουμε στις 12/Νοεμβρίου/2021 η Αυστρία μας ξεπερνάει στα τεστ με 45,29/1000 κατοίκους τεστ! Τυχαίο είναι ότι η Αυστρία από σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές (16/11/2021) ανακοινώνει lockdown για τους ανεμβολίαστους,  το σκληρότερο μέτρο σε όλη την Ευρώπη?! Μετά ακολουθεί η Ελλάδα στον μεγάλο όγκο των τεστ διπλάσια και τριπλάσια από όλες τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης.


Και αφού ο κάθε καλόπιστος, λέει ότι αγωνιούμε για την διασπορά την νόσου εμείς περισσότερο από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Σουηδία για αυτό κάνουμε και περισσότερα τεστ,  η οποία Σουηδία σημειωτέων δεν έχει ως γνωστό κανένα είδους lockdown και αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την πανδημία διόλου,  (κυκλοφορούν παντού χωρίς μάσκες, στα γήπεδα, στα γυμναστήρια, στα θέατρα κλπ.)  έρχεται ο Πίνακας 3 όπου δείχνει τον αριθμό των τεστ /θετικό κρούσμα.


Βλέποντας τον Πίνακα 3  και παρατηρώντας την Ολλανδία,  η οποία εδώ και μερικές μέρες κάνει και αυτή lockdown!! όλος τυχαίως, (Αυστρία, Ολλανδία,  Ελλάδα πρωτοστατούν στα lockdown και ανοίγουν ώς φαίνεται τον γύρω των απαγορεύσεων σε όλη την Ευρώπη), αρχίζουμε και προβληματιζόμαστε για την πραγματικότητα. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Η Ολλανδία, η Ελλάδα και η Αυστρία που πρωτοστατούν στα lockdowns,  (η Ελλάδα και η Αυστρία με 68% περίπου εμβολιασμένο πληθυσμό και η Ολλανδία με 82%)  διενεργούν τα περισσότερα τεστ/θετικό κρούσμα και όμως κάνουν lockdown!! Έτσι η Αυστρία με 56,70  και η Ελλάδα με 41,50, ,  με τον μεγαλύτερο αριθμό τεστ ανά επιβεβαιωμένο κρούσμα μπαίνουν σε σκληρά lockdown και δεν μπαίνει η Σουηδία και η Γερμανία με τον μικρότερο αριθμό τέστ/επιβεβαιωμένο κρούσμα. Η Ολλανδία μπαίνει και αυτή σε lockdown, με σχετικά μεγάλο αριθμό τεστ/επιβεβαιωμένο κρούσμα μεγαλύτερο και από αυτό της Γερμανίας η οποία δεν μπαίνει!!.

Συμπέρασμα:  Πρέπει να είναι καθαρό, και στον κάθε αδαή,  ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν :  https://iskra.gr/%ce%b8%ce%b1%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%ce%b7-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf/

Από που ορμώνται η Ελλάδα, Αυστρία και Ολλανδία και προχωρούν αναίτια κατά πως φαίνεται,  σε τέτοιες σκληρές πολιτικές αποφάσεις? Οι πολιτικές βιτρίνες των νεοταξιτών σε αυτές τις χώρες ξεκίνησαν δουλειά, κατ’ εντολή των αφεντικών τους κατά πως φαίνεται. Τα πιστοποιητικά pass free, περιμένουν παραλήπτες, αν φυσικά πρώτα δείξεις «μπράτσο»,  δηλαδή λάβεις δόση. Μα γιατί πιέζονται οι λαοί με αυτόν τον τρόπο? Γιατί δε θα ήταν τα πράματα πιο απλά χωρίς τις υποχρεωτικότητες ρωτάει κάποιος. Τι χρειάζονται όλες αυτές οι απαγορεύσεις για μια νόσο του 0,2% θνητότητα? Και απαντάει κάποιος άλλος: «μα δεν βγήκανε τα εμβόλια για τον κορονοϊό,  ο κορονοϊός βγήκε για τα εμβόλια».

Έτσι αφού τα εμβόλια δεν είναι αυτά που μας υποσχέθηκε και μας υπόσχεται η παγκόσμια ελίτ και η εγχώρια πολιτική βιτρίνα τους: https://iskra.gr/%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-covid-19-%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%ce%b2%ce%b9%ce%bf/  τίποτα δεν δικαιολογείται   αυτήν την δυστοπία που βιώνουμε και θα συνεχίσουμε να βιώνουμε με πιο σκληρό τρόπο?

Το φάντασμα της νέας δικτατορίας πλανάται πάνω από την Ευρώπη. Το όχημα για την επιβολή της δικτατορίας είναι τα πιστοποιητικά. Το εργαλείο είναι τα εμβόλια. Μπαίνουμε στην φάση όπου έχει ήδη ξεκινήσει το κυνήγι των πιστοποιητικών. Όσο εμβολιάζεστε θα παίρνεται πιστοποιητικό. Κάθε δόση,  ανά 6 μήνες,  θα δίνει πιστοποιητικό. Όλοι θα είναι σε λίγο ανεμβολίαστοι. Και αυτός που δεν κάνει καμία δόση, και αυτός που κάνει 2 δόσεις, και αυτός που κάνει 3, 4, 5 δόσεις, θα είναι ανεμβολίαστος  μετά πάροδο 6 μηνών από την τελευταία δόση. Άρα δεν θα λαμβάνει πιστοποιητικό. Δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά ούτε  να πάει τα παιδιά του στο πάρκο ή να πάει βόλτα στη θάλασσα ούτε καν στο super market, ούτε καν να δουλέψει. Αυτό είχε πει με παρρησία ο γνωστός πασοκοδεξιός προφέσορ συνταγματικού δικαίου, στη νομική της Αθήνας Νίκος Αλιβιζάτος, ραδιοσυνεντευξιαζόμενος την προηγούμενη εβδομάδα: «Θα ξεκινούσα από τα κίνητρα και θα έλεγα για παράδειγμα ότι στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ θα επιτρέπεται να λάβουν μέρος μόνο εμβολιασμένοι. Επίσης, στον ιδιωτικό τομέα να επιτρέπονται προσλήψεις μόνο εμβολιασμένων. Επιπλέον, θα μπορούσαν να αποκλείονται οι προαγωγές ανεμβολίαστων υπαλλήλων. Μιλάμε για κλιμάκωση με πρώτο μέτρο την πειθώ. Το δεύτερο, για όσους εργάζονται, είναι η υποχρεωτικότητα με κάποιες κυρώσεις που μπορούν να κλιμακώνονται, δηλαδή να πεις σε κάποιον να δουλεύει από το σπίτι και η απόλυση να είναι το έσχατο. Προφανώς δεν θα ευχόμουν κάτι τέτοιο, μιλάμε για την «εσχάτη των ποινών». Σε μια ακραία περίπτωση θα έβλεπα και αυτό και εκτιμώ ότι δεν θα έχει συνταγματικό πρόβλημα. Δεν μπορούμε να επικαλούμαστε το Σύνταγμα για να αδρανούμε, γιατί αυτό είναι ίδιον κακής κυβέρνησης που έχει χάσει τη δυναμική της…»

Για αυτό επίσης ο έτερος Καπαδόκης , ο «αξιότιμος Πρύτανης» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , Αθανάσιος Δημόπουλος, σε συνέντευξη του δήλωσε σήμερα,  ότι δεν πρέπει να μετράμε στον πληθυσμό αντισώματα, όλοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο διότι « έτσι και αλλιώς δεν έχει και άλλον τρόπο να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Εκτός από την ιατρική ένδειξη, είναι και θέμα να μπορεί να έχει κανείς το απαραίτητο πιστοποιητικό, για να μπορεί να κυκλοφορεί»  https://www.pronews.gr/ygeia/1033894_poia-triti-oi-eidikoi-milisan-idi-gia-pempti-kai-gia-ekti-dosi-allios-den-mporeis-na

Όλα τα κόμματα της βουλής έχουν πλήρως ενσωματωθεί στο σύστημα της Νέας Πραγματικότητας νομίζοντας ότι θα αποσπάσουν κανένα ξεροκόμματο «συμπόνοιας».

Έχουμε ξαναεπαναλάβει,  ότι:  είναι επιτακτική ανάγκη επιβίωσης να γεννηθεί μια νέα συστρατευση πολιτών, ανεξάρτητα από τις παλαιότερες διαχωριστικές γραμμές που σήμερα είναι ξεπερασμένες. Αυτές  δηλαδή  του αριστερού,  κεντρώου και  δεξιού πολίτη. Όλα τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά και συστημικά κόμματα έχουν ήδη ξεπεραστεί και απαξιωθεί στη συνείδηση των σημερινών δημοκρατικών πολιτών,  γιατί απλά δεν μπορούν να μπουν εμπόδιο στην κοινωνική, ηθική και οικονομική λαίλαπα που πλησιάζει. Δεν μπορούν τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα να ορθώσουν ανάστημα,  γιατί απλά είναι μέρος του συστήματος, είναι  «σαρξ εκ της σαρκός του».  Ένα νέο πατριωτικό κίνημα όλων των πολιτών ξεπροβάλει που σπάει τις παλιές διαχωριστικές γραμμές. Αριστεροί, κεντρώοι ,δεξιοί, χριστιανοί ορθόδοξοι, ανεξάρτητα τι πίστευαν ή τι πιστεύουν πρέπει να συστρατευτούν, αν θέλουν να μην ποδοπατηθούν από του ολετήρες της Νέας Τάξης σε ένα μεγάλο  «ΟΧΙ!», που  είναι επιβεβλημένο να υψωθεί ως νέο σάλπισμα ελευθερίας,  δημοκρατίας και ανατροπής.

Για όλους  αυτούς τέλος που σέρνουν τον χορό στα Μέσα Μαζικής Παραπληροφορησης, τηλεπερσόνες, ιατρούς εκφοβιστές, ιεροεξεταστές της αντίθετης γνώμης και λοιπούς,   να υπενθυμίσουμε για την ιστορία,  ότι οι ναζί σκότωναν τα  Sonderkommando ανά 4 μήνες,  όσο δηλαδή διαρκούν και τα πιστοποιητικά.

από iskra

 https://teleytaiaexodos.blogspot.com/2022/01/blog-post_859.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .