Δευτέρα, Ιανουαρίου 31

Γ.Μαργαρίτης: «Έχουν καβαλήσει το καλάμι» – Για ποιους μιλάει ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής;

margaritis3

Μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της χώρας, ο Γιώργος Μαργαρίτης, μέσω δηλώσεων του στο MEGA άφησε αιχμές λέγοντας : «κάποιοι εχουν καβαλήσει το καλάμι» 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μπορεί σε κάποια φάση να τα έπαιρνα λίγο στο κρανίο. Το καλάμι λίγο πολύ όλοι το έχουν καβαλήσει. Άλλοι το κρατούν και το πετάνε, άλλοι το παίρνουν μαζί τους».

Παράλληλα μίλησε για τη πιο ωραία συνεργασία που έκανε ποτέ ήταν με τον Άκη Πάνου: «Ήμουν ο τελευταίος τραγουδιστής που τραγούδησε Άκη Πάνου. Δύσκολα έπαιρνες τα τραγούδια του».

Ο ίδιος παραδέχεται πως έκανε πολλές καταχρήσεις. «Μπορεί αυτές να έχουν συμβάλει σε αυτό που είμαι σήμερα εδώ».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είπε πως ο χώρος τους έχει πληγεί από τον κορωνοϊό: «Δεν προλαβαίνουμε να ανοίξουμε και πριν κάνουμε εγκαίνια, μας βάζουν μέσα».

Τέλος ο τραγουδιστής είπε ότι δεν θα πήγαινε σε talent show, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος να πει σε κάποιον να αλλάξει επάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.