Τρίτη, Ιανουαρίου 25

Γιώργος Καπουτζίδης: Μιλάω πολύ πιο ανοιχτά και νιώθω ότι αυτό βοηθάει και πολύ κόσμο

«Οι ομοφυλόφιλοι ζουν πίσω από μια διαχωριστική γραμμή την οποία δεν καταλαβαίνω ποιος την έβαλε»
Γιώργος Καπουτζίδης: Μιλάω πολύ πιο ανοιχτά και νιώθω ότι αυτό βοηθάει και πολύ κόσμο

Στην απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα και την καθημερινότητα των ομοφυλοφίλων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Κυριακής (23/1).

«Στην καραντίνα αισθάνθηκα ένας άλλος άνθρωπος όταν βγήκα πια να περπατήσω, στέλνοντας μήνυμα έξι και είδα ότι περπατούσα σε έναν άδειο παραλιακό δρόμο χωρίς να με βλέπει και να με

κρίνει κανένας. Δεν ήμουν ένα αντικείμενο προς παρακολούθηση, ένα αξιοθέατο και αυτό με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ ελεύθερος» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να πω ότι υπέφερα από αυτό, γιατί είναι βαριά λέξη και δεν το θέλω να το δραματοποιήσω. Στην αρχή το απολάμβανα και ήταν κάτι το οποίο ήθελα να το ζήσω. Μετά, βέβαια, άρχισε να με δυσκολεύει. Οι άνθρωποι αλλάζουν, οι εποχές αλλάζουν και όταν αισθανόμαστε ότι αλλάζουμε πρέπει να την ακολουθήσουμε αυτή την αλλαγή» σημείωσε.

Αναφορικά με την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Νομίζω ότι πήρα την απόφαση να είμαι πιο συγκεκριμένος και σαφής γιατί είχα τον χρόνο να μπορέσω να δω κάποια πράγματα διαφορετικά. Όντως μιλάω πολύ πιο ανοιχτά και νιώθω ότι αυτό το οποίο κάνω βοηθάει και πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο λόγος που το κάνω. Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζουν πίσω από μια διαχωριστική γραμμή την οποία δεν καταλαβαίνω ποιος την έβαλε, πότε την έβαλε, γιατί την έβαλε και αν εξυπηρετεί σε κάτι. Νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι και το μόνο που φέρνει είναι δυστυχία, στεναχώρια και μίση».

 

.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.