Τρίτη, Ιανουαρίου 25

Νίκος Κουρής: Πατέρας και γιος δεν κάνει να είναι φίλοι, όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, δεν έχει καλά αποτελέσματα

«Ο διαβήτης μού προκαλεί ψυχολογικές μεταπτώσεις και νεύρα»
Νίκος Κουρής: Πατέρας και γιος δεν κάνει να είναι φίλοι, όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, δεν έχει καλά αποτελέσματα

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε ο Νίκος Κουρής, ο οποίος τη φετινή σεζόν καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό ως «Ζάχος Λυκογιάννης» στην σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός εξήγησε ότι του αρέσει η συνήθεια, μίλησε για τη ζωή με το διαβήτη αλλά και για το γιο του.

«Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου τίποτα για τα χρήματα. Όταν κάνεις κάτι για τα λεφτά χάνεις και κάτι από τον εαυτό σου», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κουρής και πρόσθεσε: «Μου αρέσει η ιδέα ότι δε συμβιβάζομαι, ενώ είμαι εντελώς συμβιβασμένος. Μου αρέσει η συνήθεια. Είναι ένα

επαναλαμβανόμενο πράγμα, το οποίο μπορεί να αναγεννιέται καθημερινά».

Η ζωή με το διαβήτη

Ο Νίκος Κουρής, από την ηλικία των 13 ετών πάσχει από διαβήτη. Πόσο όμως επηρεάζει ο διαβήτης την σχέση του με την Έλενα Τοπαλίδου; «Ο διαβήτης μού προκαλεί ψυχολογικές μεταπτώσεις και νεύρα. Θέλει πολύ γενναιότητα να μπορείς να κάνεις πίσω όταν ο σύντροφός σου δεν είναι στα καλά του», είπε ο ηθοποιός.

«Πατέρας και γιος δεν κάνει να είναι φίλοι»

«Για τον άντρα, καλή ηλικία για να αποκτήσει παιδί είναι σίγουρα μετά τα 30. Πατέρας και γιος δεν κάνει να είναι φίλοι. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, δεν έχει καλά αποτελέσματα» σχολίασε ο Νίκος Κουρής μεταξύ άλλων.

 https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/8225405/nikos-kouris-pateras-kai-gios-den-kanei-na-einai-filoi-opoios-den-to-antilamvanetai-afto-den-echei-kala-apotelesmata

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .