Η Valentina Matviyenko, πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου , έχει επισημάνει την ανάγκη ψήφισης νέων νόμων για τα εγκλήματα με παιδιά και παιδεραστές .

Η πρόεδρος είναι στενός σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν και είπε στους γερουσιαστές ότι η Ρωσία θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο επιβολής χημικού ευνουχισμού σε άνδρες που έχουν καταδικαστεί για αδικήματα κατά ανηλίκων, μια τιμωρία που χρησιμοποιείται στο γειτονικό Καζακστάν.

Η γυναίκα είπε ότι η χώρα πρέπει να μελετήσει πιθανούς νόμους για τον χημικό ευνουχισμό.Είπε ότι η Ρωσία πρέπει να «μελετήσει την εμπειρία άλλων κρατών» με τις ποινές για όσους καταδικάζονται για αδικήματα κατά ανηλίκων, αλλά πρόσθεσε ότι προτεραιότητα είναι η φυλάκιση των εγκληματιών.

Χειροκροτήθηκε από τους γερουσιαστές για τα σχόλιά όταν είπε ότι πρέπει να επιβληθούν ποινές ισόβιας κάθειρξης σε όσους πρωτοεμφανίζονται ως δράστες κατά ανηλίκων.

Οι νέοι νόμοι ισχύουν όταν το θύμα είναι κάτω των 18 ετών, με μια απότομη αύξηση των υποθέσεων σε ολόκληρη τη Ρωσία ( αφού ούτε εκεί έχουν φυλετική υγειά). Αυτόν τον μήνα, μια επίθεση κατά την οποία «ένας καταδικασμένος παιδόφιλος» απήγαγε ένα πεντάχρονο κορίτσι από το δρόμο, με αναφορές ότι το κορίτσι βιάστηκε, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και το σώμα του ήταν κρυμμένο σε μια τσάντα γυμναστηρίου.

Η πεντάχρονη Veronika Nikolayeva έπαιζε κοντά στον κινηματογράφο όπου εργάζεται η μητέρα της στο Kostroma.Ένας από τους υπόπτους, ο Denis Gerasimov, 44, είχε φυλακίστει για αδικήματα κατά ανηλίκων, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής παιδικής π@ρνογραφίας, ενώ ο άλλος ύποπτος, ο Vadim Belyakov 24 ετών, φέρεται να είχε καταδικάστηκε για ληστεία.

Ο Gerasimov αποφυλακίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, αφού εξέτισε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκισης για καταδίκες που περιελάμβαναν σχέσεις με ένα ανήλικο κορίτσι. Η υπόθεση ώθησε Ρώσους πολιτικούς να υποσχεθούν ότι θα περάσουν νέους νόμους από το κοινοβούλιο,ώστε να μην βγαίνουν τοσο εύκολα και να ξανα κάνουν τα ίδια...

Μονο που άλλου ειναι το πρόβλημα που αυξάνονται σε ολο το κόσμο και οχι μονο οι παιδεραστές, και έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν εκφυλιστεί εντελώς και πάνε και κάνουν "παιδιά " με οποίον βρουν άσχετα τι φυλής ειναι,(εδώ πάνε με βιαστές και δολοφόνους νομίζοντας ότι ειναι με "αγγέλους" και οι συμμορίτες που ξερουν οτι πίσω απο ολα αυτα ειναι δίκες τους έκφυλες φυλές βαζουν τα ορκ τους να κανουν πορείες τάχα υπέρ των γυναικών γελάνε και οι πέτρες που γυναίκες δεν έχουν ιδέα ότι οι ιδιοι που δήθεν υπερασπίζονται την γυναικά ειναι οι ίδιοι που μεταξύ άλλων μετατρέπουν γυναίκες σε π@ρνες και την εκφυλίζουν με καθε τρόπο ώστε να ειναι εύκολο θύμα τους για να αναπαράγει την ράτσα τους ), και οι μάζες δεν έχουν ιδέα για τον αληθινό λόγο που συμμορίτες θέλουν "δημοκρατία" εκτός ότι δεν έχουν ιδέα τι αποκρύπτουν πίσω από λέξεις ταμπέλες οι συμμορητές που παπαγαλίζουν ακόμα και οι ίδιες οι γυναίκες , και κατηγορούν ως κακούς αυτούς που τα γνώριζαν αυτά και πως η κοινωνία θα γίνει έκφυλη αν κυκλοφορούν ελεύθεροι πόσο δε να έχουν και την εξουσία..

Η ειρωνεία ειναι πως εκατομμύρια των εκατομμυρίων δεν έχουν ιδέα οχι μονο για την πρόσφατη αληθινή ιστορια ούτε καν τους ενδιαφέρει να μάθουν , αλλα και τι προεκτάσεις έχουν όλα αυτα στο σήμερα που το βλέπει παντού κάποιος που ξέρει , ένα εξ αυτών ειναι η αύξηση των παιδόφιλων (και οχι μονο) και των εγκληματικών και μοχθηρών στοιχείων εκ γενετής,κάποιος που ξέρει ξερει γιατι γινεταί αυτο, και ξέρει επειδή έχει λογική καθώς αν οι μάζες είχαν λογική μονοί τους θα διάβαζαν όλες τις έγκυρες ιστοσελίδες τους οι συμμορήτες, δηλαδή δεν θα είχαν καθόλου κόσμο, όπως έλεγε και ο Πλάτων ο ηνίοχος δεν καθοδηγεί το άρμα αλλα το καθοδηγούν τα άλογα , που να καταλάβουν αυτό σήμερα οι έκφυλες μάζες οταν δεν καταλαβαινουν καν ποιους διαβαζουν στο ίντερνετ και σε ποιους πατούν like? και δεν έχουν καμιά σχέση με το πνεύμα και αυτή ειναι η αίτια που πέφτουν θύματα .