Κυριακή, Ιανουαρίου 30

Τάσος Τρύφωνος: Ο πατέρας μου την βρήκε κάτω, είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή

Η αντίδρασή του, όταν έμαθε για την απώλεια, που μετανιώνει έως σήμερα - Για ποια συνέντευξη έμεινε άυπνος και όταν τελείωσε έφυγε άρον άρον
Τάσος Τρύφωνος: Ο πατέρας μου την βρήκε κάτω, είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN, τον Τάσο Τρύφωνος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, καθώς τα είπαν όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, τις σπουδές στην Πάντειο, αλλά και για τα μεγάλα όνειρα που είχε, να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες, τα οποία και έγιναν πραγματικότητα.


«Δεν ξέρω αν ήταν γρήγορη η ανέλιξή μου, αλλά ήταν σταθερή. Και αυτό το προτιμώ από το “μπαμ και κάτω”. Το θέμα είναι ότι δεν βαριέμαι ποτέ με τη δουλειά, είμαι άρρωστος», είπε στην Αννίτα Πάνια όσον αφορά τη δουλειά και συμπλήρωσε για την απουσία του:

«Δεν ήταν ακριβώς φλας και δεν το είχα πολυσκεφτεί ότι θα πήγαινα πίσω, αλλά ευτυχώς που πήγα.

Ήταν τότε με τις οικονομικές δυσκολίες, με την κρίση. Είχα μείνει αρκετούς μήνες απλήρωτους όπως πολύς κόσμος σε πολλές δουλειές, και επειδή είχα συνέχεια προτάσεις για Κύπρο, “λέω δεν το κάνω”, κι ενστικτωδώς πάντα μου βγαίνουνε οι αποφάσεις.

Γιατί πιστεύω πως αν δεν πήγαινα στην Κύπρο να ξεκινήσω το «Τετ α τετ», μετά να έρθει η πρόταση για τον «Αδύναμο Κρίκο» από το Rik, δεν θα επέστρεφα εδώ μπροστά από τις κάμερες πια», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Αναφορικά με την αγάπη του για τα media από μικρός είπε:

«Έχω τετράδια στο παιδικό μου δωμάτιο στην Κύπρο που γράφω μέσα τι και πώς. Για παράδειγμα: 1994, θα πάω να σπουδάσω στο Πάντειο, μετά θα ξεκινήσω να δουλεύω σε περιοδικά, μετά θα ξεκινήσω στην τηλεόραση, θα γνωρίσω και θα συνεργαστώ με τη Ναταλία Γερμανού” και αυτό είναι αλήθεια και της το έχω πει», είπε ο παρουσιαστής.

«Για αυτή την συνέντευξη έμεινα άυπνος και όταν τελείωσε έφυγα άρον άρον»

Ο παρουσιαστής του «Αδύναμου κρίκου» αναφέρθηκε στην συνέντευξη που πήρε από την Μαρινέλλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Τρύφωνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μαρινέλλα μου έδωσε μετά από τριάντα χρόνια συνέντευξη τηλεοπτική. Είχαμε κάνει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, σε έντυπο και την αγαπώ και το ξέρει. Την είχα τρελάνει λοιπόν και για την συνέντευξη. Επέμενα εγώ, αποφάσισε να μου κάνει αυτό το δώρο και πέφτει και χτυπάει το πόδι της οπότε αναβάλλεται η συνέντευξη. Όταν ξαναπρομματίστηκε τελευταία στιγμή, ημέρα Σάββατο, εγώ Παρασκευή είχα γύρισμα στον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο και δεν βρίσκω πτήση σε κανονική ώρα. Αναγκάζομαι να πετάξω 5:30 με 6 το πρωί οπότε έχοντας τελειώσει το γύρισμα στις 12 τη νύχτα, φοβάμαι ότι δεν θα ξυπνήσω για να πάω στο αεροδρόμιο και θα χάσω την Μαρινέλλα μετά από τριάντα χρόνια και δεν κοιμάμαι. Μελετάω όλο το βράδυ τη ζωή και το ρεπερτόριο της. Μπαίνω στο αεροπλάνο ξάγρυπνος και φτάνω στην Αθήνα».

«Μέσα στο κλίμα που είχε φτιάξει η Μαρινέλλα για να με υποδεχθεί στο σπίτι της, υπήρχε ένα τζάκι ακριβώς δίπλα μου. Στην μισή ώρα με πιάνει αυχενικό, ημικρανία, αναγούλα και να έχω απέναντι μου την υπέροχη Μαρινέλλα, η οποία είχε κέφια».

«Προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γίνω ρεζίλι μπροστά στη Μαρινέλλα. Αφού έχω δει ότι έχω γράψει μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά, το τελειώνω έτσι γρήγορα και μου λέει, «μα από τώρα τελειώσαμε;». Όταν τελειώνουμε, λοιπόν, μου λέει να κάτσω να φάμε! Της λέω όχι και έφυγα άρον άρον» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην Αννίτα Πάνια.

Η αντίδραση σε μια απώλεια που μετανιώνει έως σήμερα

Ο παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε στον χαμό δικού του ανθρώπου μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον και αποκάλυψε την αντίδραση του όταν το έμαθε, την οποία τη μετανιώνει μέχρι και σήμερα.

«Ο πατέρας μου πέρασε δύσκολα τον κορονοϊό. Ήταν πολύ έντονο και σοκαριστικό. Πάντα ήταν μέρος του χαρακτήρα μου να κάνω delete τον θάνατο. Άκουγα κάτι άσχημο και έκανα αμέσως delete. Το έβγαζα τελείως από το σύστημα. Νιώθω ενοχή όμως. Θυμάμαι ήταν Χριστούγεννα και με παίρνει η αδερφή μου στις γιορτές και μου λέει ότι πέθανε η γιαγιά. Ζούσαν και οι δύο γιαγιάδες μας και το μυαλό μου πήγε στην μεγαλύτερη.

Μου εξήγησε πώς έγινε… Ο πατέρας μου την βρήκε κάτω, από καρδιακή προσβολή. Πώς άντεξε ο πατέρας μου με τετραπλό μπαϊμπάς να βρει τη μάνα του πεθαμένη και το άντεξε, ακόμη απορώ. Έκλεισα το τηλέφωνο και ήταν σαν να έκανα delete. Τώρα λέω πόσο γαϊδούρι είμαι… Έκανα delete, είναι από τα πράγματα που τα μετανιώνω. Το έφερα βαρέως, τώρα δεν θα αντιδρούσα έτσι. Δεν ξέρω αν αυτή η άμυνα ήταν σωστή» εξομολογήθηκε ο Τάσος Τρύφωνος.

Τι απαντάει για το #metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές;

Αναφέρθηκε επίσης, στις κακοποιήσεις που συνέβησαν στον θεατρικό χώρο και εξοργίζεται με τους ανθρώπους που με απάθεια κοίταγαν από την άλλη πλευρά και έκαναν πως δεν συμβαίνει τίποτα.

«Αυτό που ήθελα να πω και δεν το άκουσα να λέγεται είναι πως και οι άνθρωποι που είχαν τα θέατρα θα έπρεπε να περιφρουρήσουν τον χώρο τους πιο καλά. Έχουν κι αυτοί ευθύνη έπρεπε να βάλουν τα όρια τους όσο διάσημος και να είναι ο άλλος. Εγώ είμαι τέτοιος άνθρωπος. Εάν δω μια αδικία κάπου που δουλεύω που μπορεί να είμαι επικεφαλής ή και όχι, θα μπω μπροστά», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

 https://www.newsbeast.gr/media/arthro/8246947/tasos-tryfonos-o-pateras-mou-tin-vrike-kato-eiche-pethanei-apo-kardiaki-prosvoli

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .