Κυριακή, Ιανουαρίου 30

Κόνι Μεταξά: Το ανύπαρκτο στρινγκ που γκρέμισε το instagram

koni1

Η Κόνι Μεταξά, έχει πάρει την καλλιτεχνική φλέβα του μπαμπά, αλλά από εμφάνιση μάλλον – και θα πούμε κι ευτυχώς – από τη μαμά, την υπέροχη Ζώζα Μεταξά..

Η Κόνι έχει κορμάρα και ξέρει πώς να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τα προσόντα της. Με βλέμμα προκλητικό και χείλη γεμάτα αισθησιασμό είναι η απόλυτη φαντασίωση και κρυφός πόθος για τους χιλιάδες ακολούθους της.

Ξέρει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι και διαθέτοντας τα φόντα και τα προσόντα το παίζει καλά, κρατώντας στα ύψη το ενδιαφέρον με τις αναρτήσεις της και τις άκρως αποκαλυπτικές πόζες της.

Με αναλογίες μοντέλου, ποζάρει με άνεση στον φωτογραφικό φακό, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Φωτιές ανάβουν οι αναρτήσεις της με αποκαλυπτικά εσώρουχα, που συνήθως είναι τόσο μικροσκοπικά που «χάνονται» στα βάθη του κορμιού της, γνωρίζοντας ωστόσο την αποθέωση από τους φανατικούς θαυμαστές της.

Δείτε – αν μπορείτε – το ανύπαρκτο στρινγκ

koni4 koni3 koni2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.