Σάββατο, Ιανουαρίου 15

Τζώρτζης Μονογυιός: Καταθέτει στις αστυνομικές Αρχές ο Σέρβος που πούλησε τη Ferrari

Καταγραφή

Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας με το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, συνεχίζονται. Τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του Σέρβου εμπόρου, που πούλησε το πολυτελές όχημα στον Τζώρτζη Μονογυιό, έχουν δημιουργήσει ελπίδα ότι μπορεί να δοθούν απαντήσεις-κλειδιά.

Σύμφωνα με μια νέα εξέλιξη, ο Σέρβος έμπορος – ονόματι Ντανιέλ Μπάριντς – αναμένεται να ανοίξει τα «χαρτιά» του και να καταθέσει στις Αρχές. Είχε ξεκαθαρίσει ότι από μηχανικής άποψης, το αυτοκίνητο δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. «Ήταν σχεδόν καινούριο και είχε διανύσει μόλις 1.000 χλμ πριν το παραδώσουμε στον Τζώρτζη», είχε πει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που πούλησε τη Ferrari στον Μονογυιό.

Το αυτοκίνητο ήταν μεν μεταχειρισμένο, όμως είχε διανύσει μόνο 1.000 χλμ, σύμφωνα με τον έμπορο ο οποίος διατηρεί πλήθος πολυτελών οχημάτων, σε ειδική μάντρα, ενώ έχει πουλήσει πολλά από αυτά σε διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστές.

Κάπως έτσι, μέσα από την ενασχόλησή του με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα, βρήκε κοινά ενδιαφέροντα με τον Τζώρτζη, με τον οποίο και ανέπτυξε στενή φιλική σχέση. Μάλιστα, συζητούσαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην εισαγωγή πολυτελών αυτοκινήτων σε υποψήφιους Έλληνες και ξένους αγοραστές.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%b6%cf%8e%cf%81%cf%84%ce%b6%ce%b7%cf%82-%ce%9c%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%b3%cf%85%ce%b9%cf%8c%cf%82-%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%ad%cf%84%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .